Ξεπέρασε ο Μποροβήλος το πρόβλημα υγείας

  • By admin
  • June 15, 2022
  • 0

Ο Γιώργος Μποροβήλος ξεπέρασε το αιφνίδιο πρόβλημα υγείας που παρουσιάστηκε, το οποίο ανησύχησε τον ποδοσφαιρικό, αλλά και τον διαιτητικό κόσμο…

Ο κ. Μποροβήλος έχει πολλές συμπάθειες και ως παλαίμαχος διεθνής διαιτητής, αλλά και σαν πρόεδρος της λίγκας. Όταν την 1η Ιουνίου είχε συναντηθεί με τον Γ. Γεραπετρίτη για το θέμα ποσοστών των ΠΑΕ, λίγε ώρες αργότερα ένιωσε μούδιασμα στο χέρι , αλλά και έντονους πόνους στο στήθος. Πανικοβλήθηκε, όπως ήταν λογικό κι εσπευσμένα διακομίστηκε στο νοσοκομείο , όπου ξεκίνησαν όλες οι απαραίτητες εξετάσεις.

Ο Μποροβήλος λαμβάνε φάρμακο και ξεκουράζεται

Έγιναν όλα τα απαραίτητα  check up, τα οποία επαναλήφθηκαν σε εβδομαδιαία περιοδικότητα. Τελικό πόρισμα: «Έντονο stress με διακεκριμένη κρίση πανικού»!

«Τι ανάπαυση; Με ξέρετε χρόνια. Έπεσαν τα ποσοστά στις ΠΑΕ, κάτι τρεξίματα με τον Αστέρα, θέματα με την ΕΠΟ, την λίγκα μας την S. League 2, δεν μπορώ να αφήνω εκκρεμότητες. Έπεσαν πολλά μαζί, αλλά τέλος καλό, όλα καλά. Ευχαριστώ πάντως για τα εκατοντάδες τηλεφωνήματα συμπαράστασης», ήταν το μήνυμα που έστειλε χθες μέσω της ιστοσελίδας μας.

Μοιραστείτε