Οι 3 ομάδες που θα αντικαταστήσουν τις ΑΕΚ, Άρη, Λάρισα, Απόλλων

  • By admin
  • June 14, 2022
  • 0

Τρεις είναι οι επικρατέστερες ομάδες να ανέβουν στην Basket League μετά την απόφαση της επιτροπής αδειοδότησης του ΕΣΑΚΕ

Οι ομάδες που είναι πιο έτοιμες είναι η εξής μια: Ο Τρίτων. Ο Χαρίλαος Τρικούπης, σύμφωνα με πληροφορίες, δεν επιθυμεί να ανέβει ξανά στην Basket League για 2 λόγους. Αφενός, λόγω του «αγκαθιού» που προέρχεται από τη συμφωνία με την ΕΡΤ και αφετέρου, εξαιτίας της αβεβαιότητας που επικρατεί με την καταβολή της επιχορήγησης από το στοίχημα.

Οι 3 ομάδες που θέλουν να ανέβουν στην Basket League

Η δεύτερη ομάδα αποτελεί έκπληξη και ακούει στο όνομα του ΟΦΗ! Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα καταθέσει αίτημα για wild card και έχει μεγάλες πιθανότητες να τη λάβει! Κατά πρώτο, διότι έχει ιστορία και κατά δεύτερο, λόγω του γηπέδου που διαθέτει το Ηράκλειο (Δύο Αοράκια) και των πανευρωπαϊκών εκδηλώσεων που λαμβάνει.

Το τρίτο κομμάτι είναι ο Λευτέρης Αυγενάκης, υφυπουργός Αθλητισμού, ο οποίος θέλει βεβαίως να συνδέσει το όνομά του με την επιστροφή της ομάδας στην Α1. Σε κατ’ ιδίαν συζητήσεις ο βουλευτής Ηρακλείου επισημαίνει για ενδεχόμενη επιστροφή της κρητικής ομάδας στην Α1: «Κι ας άργησε…»

Το τέταρτο στοιχείο είναι οι επιχειρηματίες που θα συσπειρωθούν πίσω από την κίνηση και οι οποίοι θα είναι αρκετοί. Πληροφορίες αναφέρουν ότι θα προέρχονται από τον τομέα του τουρισμού.

Επιθυμεί και η Ελευθερούπολη την Basket League

Μια ακόμα ομάδα είναι η Ελευθερούπολη, που τερμάτισε στην 5η θέση. Συγκεντρώνει όλες τις προϋποθέσεις, συν ακόμα ένα. O Βασίλης Τσακτσαρλής στηρίζει και υποστηρίζει την ομάδα της Καβάλας, ενώ παλαιότερα κρατούσε στην Α1 τη Δράμα. Ο επιχειρηματίας βρίσκεται πίσω από ένα από τα πιο πετυχημένα brand της Ελληνικής οινοποιίας: το Κτήμα Βιβλία Χώρα.

Μοιραστείτε