Μόνο Show έδωσε η Super League 1

  • By admin
  • March 27, 2023
  • 0
super a 2

Η συνάντηση των προέδρων της Super League 1 δεν έφερε το παραμικρό αποτέλεσμα…

Τέσσερις ώρες διήρκησε η συνομιλία του St. Bennett και του προέδρου της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, με τους Μαρινάκη, Αλαφούζο, Μελισσανίδη, Σαββίδη (μέσω τηλεδιάσκεψης) και Αχιλλέα Μπέου. Εν τούτοις, αποτέλεσμα δεν υπήρχε.  Διότι, επικράτησαν οι διαξιφισμοί και η ένταση μεταξύ των εκπροσώπων των ΠΑΕ.  

Αρχικά, ο Γιάννης Αλαφούζος εξέφρασε τις θέσεις του συλλόγου του και αποχώρησε μόλις μετά από μια ώρα λόγω επαγγελματικού ταξιδιού του. «Επιθυμία μας είναι να σφυρίξουν οι καλύτεροι διαιτητές και ν’ αναλάβουν τις ευθύνες τους», ανέφερε χαρακτηριστικά.

Δεύτερος αποχώρησε ο Αχιλλέας Μπέος ο οποίος ήταν ο μόνος που προέβη σε δηλώσεις. «Δεν είναι ποδόσφαιρο, τόσος κόσμος, δημοσιογράφοι, αφήνετε την ώρα σας να έρθετε να πάρετε δηλώσεις για ποιο πράγμα;», αναρωτήθηκε και επισήμανε: «Αυτό το ποδόσφαιρο δεν γίνεται ούτε στο Τσιμπουτί, ούτε σε κανένα μέρος του κόσμου. Είναι μια φαρσοκωμωδία.

Δεν ξέρω το λόγο που μαζευτήκαμε εδώ αλλά εδώ μαζεύτηκαν για το ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα, δεν τους ενδιαφέρει το ποδόσφαιρο. Τουλάχιστον αυτός που θα το πάρει να το αξίζει. Να ευχηθώ να μην έχουμε αίματα. Εγώ διαφωνώ με τέτοιου είδους πρακτικές, το τι έγινε μέσα θα σας το πουν οι άλλοι, όχι εγώ».

Ο Δημήτρης Μελισσανίδης αποχώρησε εν συνεχεία από τα γραφεία της ΕΠΟ και αρκέστηκε να πει: «Δεν έχουμε να πούμε τίποτα…»

Τελευταίος έφυγε από τη συνάντηση ο Βαγγέλης Μαρινάκης: «Δεν ξέρετε τι είναι η ΕΠΟ. Χρειάζεται να πω εγώ τι είναι η ΕΠΟ. Ό,τι χειρότερο υπάρχει…» Λέγεται ότι ζήτησε την απομάκρυνση του Bennett, λέγοντας ότι «δεν έκανε προσπάθεια να φέρει elite διαιτητές…»

Ο εκπρόσωπος του ΠΑΟΚ, Μάκης Γκαγκάτσης, τόνισε ότι «όλοι συμφωνούν ότι διαφωνούν» και αποκάλυψε του αρχιδιαιτητή πως ξένος διαιτητής αυτοπροτάθηκε να σφυρίξει το Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ. Ο Άρης, τέλος, δια μέσω του δικηγόρου του Παναγιώτη Μπιλίρη, ξεκαθάρισε ότι ο Bennett πρέπει να φέρει καλύτερους διαιτητές ή αλλιώς να παραιτηθεί…

Μοιραστείτε