Γ. Κασναφέρης: Ανύπαρκτοι ΕΠΟ, Εισαγγελείς

  • By admin
  • March 26, 2023
  • 0
kasnaferis refereesgr 1

Ο Γιώργος Κασναφέρης τόνισε ότι η δομή και η οργάνωση του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι λανθασμένη, ενώ η ΕΠΟ και οι Εισαγγελείς δεν μπορούν να τιμωρήσουν τους μεγαλοπροέδρους…

Ένας εκ των κορυφαίων Ελλήνων διαιτητών μίλησε στο Φως και ανέφερε τι πάει λάθος στο ελληνικό ποδόσφαιρο. «Η κάθε μεγάλη ομάδα προσπαθεί να βάλει το χέρι στην ΕΠΟ και το έχουν βάλει όλοι διαχρονικά, όλες οι μεγάλες ομάδες», ανέφερε ο Γ. Κασναφέρης και εξήγησε μεταξύ άλλων:

«Και δυστυχώς καμία μεγάλη ομάδα δεν έκανε κάτι για να βελτιώσει το ποδόσφαιρο. Και όταν χάσουν την επιρροή, φωνάζουν για τον επόμενο που τους έχει πάρει το παιχνιδάκι της εξουσίας από τα χέρια. Δυστυχώς οι Έλληνες παράγοντες είναι σαν τους Έλληνες πολιτικούς.

Όπως οι Έλληνες πολιτικοί λειτουργούν με κέντρα, με παράκεντρα και με νον πέιπερ για να δικαιολογήσουν την ανεπάρκειά τους και να στηρίξουν τις άστοχες αποφάσεις τους, έτσι και οι Έλληνες παράγοντες των μεγάλων ομάδων δημιουργούν στρατό από ελεγχόμενους νεροκουβαλητές για να δημιουργούν κλίμα και να διαστρεβλώνουν κατά το δοκούν όποιες αποφάσεις είναι υπέρ τους ή κατά τους».

Μοιραστείτε