Η Διαιτησία στην ΕΠΟ και η σπόντα Μποροβήλου

  • By admin
  • April 6, 2022
  • 0

Έγιναν οι ορισμοί στην super league 2. Πέντε διαιτητές της πρώτης κατηγορίας επιλέχθηκαν για αντίστοιχα ματς. Οπότε κάποιοι ρέφερις από τη λίγκα Λεουτσάκου ετοιμάζονται από τώρα….για πρόωρες διακοπές. Στα μπαράζ αποκλείεται να παίξουν οπότε….

Τα εξοδολόγια των Διαιτητών

Από την άλλη υπάρχει γενικότερα γκρίνια. Για τους ορισμούς και τα εξοδολόγια των διαιτητών. Και γω δεν λεν είναι ούτε υπέρ, ούτε κατά του Κλάντεμπεργκ. Δεν μας πέφτει λόγος. Και καλά έχει κάνει και….πατάτες. Το θέμα είναι άλλο. Ακόμα και αν ανανεωθεί η θητεία του, ποιος θα πληρώσει τον….λογαριασμό;

Πολύ σωστά είχε τοποθετηθεί για την υπόθεση ο Μποροβήλος. Είχε πει το απλό: «Αν είναι να ορίζει ξένους, να πάρουμε δύο γλωσσομαθείς γραμματείς , να επικοινωνούν με την UEFA και να μας ορίζουν εκείνοι ξένους, χωρίς να πληρώνουμε επιτροπή». Έχει βάλει σε σκέψεις πολλούς με την ιδέα του ο Γιώργος…

Ο Σιδηρόπουλος στον προημιτελικό Βιγιαρεάλ- Μπάγερν

Πάλι 4ος στο champions league o Σιδηρόπουλος στον προημιτελικό Βιγιαρεάλ- Μπάγερν. Δεν έχει να φοβηθεί τίποτα όσο τον θυμούνται οι αξιωματούχοι της UEFA σε τέτοιες ματσάρες.

Ωραίος ο Χαντινταγκί ο ιδιοκτήτης της Καβάλας. «Σήμερα αναγνωρίζω ότι το ελληνικό ποδόσφαιρο είναι διεφθαρμένο και περισσότερο από ότι νομίζουν οι περισσότεροι και πιστεύω ότι υπάρχουν πολλά παιχνίδια που είναι στημένα, όπως υπάρχουν και χειραγωγημένοι διαιτητές περισσότερο διεφθαρμένο από ότι περιμένει κάποιος».

Να κερδίσει και χρόνο και χρήμα

Αυτά είπε ο μέγιστος. Και γιατί δεν παρατάει την Καβάλα και το ελληνικό ποδόσφαιρο να φύγει όσο είναι καιρός; Να κερδίσει και χρόνο και χρήμα….

Η υπόθεση της ΟΔΠΕ στο ποδόσφαιρο προχωράει. Αργά, αλλά προχωράει με βήματα σταθερά. Η επανάσταση θα ξεκινήσει κάπου κοντά που ξεκίνησε κι η επανάσταση του 1821.

Με την ολιστική μελέτη και την υλοποίησή της, η διαιτησία θα αποκτήσει ένα διαφορετικό και υψηλό κύρος. Μια ψήφο θα έχει η Ένωση διαιτητών και μία το beach soccer, δηλαδή ο Βαγγέλης Μαζαράκης. Άρα δύο οι ψήφοι…

Έτσι κι αλλιώς με τις παρεμβάσεις της UEFA , το ενδιαφέρον για τις εκλογές ατονεί. Τα «λόμπι» Βορρά και Νότου δεν έχουν την ίδια κινητικότητα, όπως παλιά. Κι αυτό φαίνεται. Αν διοριστεί και διευθύνων σύμβουλος τότε….καληνύχτα.

Τελικά ο Ευαγγέλου με τέτοιο σερί ορισμών πάει να σπάσει το σερί του Φωτιά! Μεγάλη η μάχη…
Μοιραστείτε