Έτσι σφυρίζουν στα ματς της Πέμπτης

  • By admin
  • December 16, 2021
  • 0

Μια γκρίνια θα την έχει ο Περράκης, ενώ ο Παπαπέτρου δεν είναι και στα καλύτερα του – Οι στατιστικές πολλές φορές είναι ακόμα και στοιχηματικός μπούσουλας.

Με την εκκρεμότητα του αγώνα Απόλλωνα- Παναθηναϊκού, ο οποίος αναβλήθηκε, πέφτει την Πέμπτη η αυλαία της 14ης αγωνιστικής. Το πρώτο ματς γίνεται στις 5 στο Ηράκλειο με τον ΟΦΗ να φιλοξενεί τον Άρη, ενώ στις 7:30 η ΑΕΚ δοκιμάζεται στην Νίκαια απέναντι στον Ιωνικό.

Οι στατιστικές πολλές φορές είναι ακόμα και στοιχηματικός μπούσουλας. Για παράδειγμα, ο Καραντώνης που δίνει εύκολα πέναλτι (τρία στο ΠΑΟΚ- Βόλος !) συνέχισε και στο Περιστέρι, ο Φωτιάς με 5 στα 5 ματς over αλλά και το εντυπωσιακό 6-2 στο Τρίπολη- Ατρόμητος συνέχισε την παράδοση με το 0-4 του ΠΑΟΚ στα Γιάννινα . Ας δούμε και πως σφυρίζουν στο πρωτάθλημα οι διαιτητές των αγώνων.

ΟΦΗ – ΑΡΗΣ

Ο Παπαπέτρου δεν είναι και στα καλύτερα του. Η επιλογή του Κλάντεμπεργκ να τον αφήσει εκτός πίνακα διαιτητών VAR λογικό είναι να έχει επηρεάσει την ψυχολογία του. Έχει παίξει μέχρι σήμερα σε τρία ματς και κανένα δεν έληξε ισόπαλο στο πρωτάθλημα. Άρης- Παναθηναϊκός 1-0 (5-2 κίτρινες), Ολυμπιακός Βόλου- Αστέρας Τρίπολης 2-1 (4-3 κίτρινες, ένα πέναλτι στους γηπεδούχους), Λαμία- Γιάννινα 0-1.

ΙΩΝΙΚΟΣ – ΑΕΚ

Διαιτητεύει ο Κώστας Περράκης. Μια γκρίνια θα την έχει ο Αθηναίος, καθώς το αμέσως προηγούμενό του παιχνίδι ήταν αυτό ανάμεσα στον ΟΦΗ και τον Ιωνικό, όπου οι γηπεδούχοι νίκησαν τους Νικαιώτες με πέναλτι στο 90΄ το οποίο αμφισβητήθηκε έντονα από τους φιλοξενούμενους. Πρώτη φορά διαιτητεύει την ΑΕΚ για το φετινό πρωτάθλημα. Τα άλλα παιχνίδια του από τα 4 συνολικά: Απόλλων- Βόλος 1-3 (1-2 οι κίτρινες), Ατρόμητος- Άρης 1-3 (3-1 κίτρινες, πέναλτι στον Άρη), ΟΦΗ- Λαμία 0-0 (4-4 κίτρινες).

Μοιραστείτε