Ούτε τάμα στον …Άγιο Ραφαήλ

  • By admin
  • December 14, 2021
  • 0

Αυτά που γίνονται με τους ορισμούς διαιτητών κάνουν ακόμα και τη στατιστική υπηρεσία να σηκώνει τα χέρια ψηλά. Λες και γίνεται κάποια πλακίτσα …Παίζει ο Κουμπαράκης τον αγώνα Παναιτωλικού- ΠΑΟΚ 1-2 στην πρεμιέρα της λίγκας και μετά αρχίζει το αστείο. Τον ορίζουν την 6η αγωνιστική στην Λαμία. Το ματς Λαμία- Άρης 0-1. Τον ΞΑΝΑΟΡΙΖΟΥΝ την 10η αγωνιστική στην Λαμία! Λαμία- Παναθηναϊκός 1-3. Και τώρα επειδή είχε καιρό να πάει στην …Λαμία, τον έβαλαν να διαιτητεύσει για την 14η αγωνιστική το Λαμία- Ολυμπιακός Βόλου. Έμαθε τη Λαμία καλύτερα από τις Κυκλάδες…

Στέλνουν στη Νίκαια τον Περράκη…

Πάμε παρακάτω. Ορίζουν διαιτητή τον Περράκη από την Αθήνα να σφυρίξει στο Ιωνικός- ΑΕΚ. Μάλιστα. Όταν το προηγούμενο του ματς ήταν της 11ης αγωνιστική ΟΦΗ- Ιωνικός 2-1 με πέναλτι για τους γηπεδούχους στο 89’ όπου φώναζαν οι Νικαιώτες. Και τον στέλνουν στην Νίκαια!

Μπορεί να είναι κράμα του Μπριχ με τον Κολίνα..

Αυτά δεν είναι τίποτα. Στην super league 2. Εκεί που υπάρχουν διαιτητές με ένα ή, ΚΑΝΕΝΑ ματς. Και βλέπω στις λίστες ορισμών το εξής: Υπάρχει διαιτητής, ο Τσιάρας Παναγιώτης- Ραφάλ από την Καβάλα, που έχει παίξει και ΣΤΙΣ ΟΚΤΩ αγωνιστικές. Το παλικάρι δεν το γνωρίζω. Μπορεί να είναι κράμα του Μπριχ με τον Κολίνα. Δεν το αμφισβητώ. Αλλά προσέξτε…

Σε λίγο θα πιστέψω ότι ο Άγιος Ραφαήλ δεν είναι στην Μυτιλήνη

Ορίζεται την 1η αγωνιστική 4ος στο Σέρρες- Βόλος. Καπάκι την 2η αγωνιστική 4ος στο Αλμωπός Αριδαίας – Απόλλων Ποντίων. Την 3η αγωνιστική διαιτητής στο Ξάνθη- Θεσπρωτός . Την 4η αγωνιστική αναπληρωτής στο ΑΕΛ- Σέρρες. Την 5η διαιτητής στο Πανσερραϊκός- Απ. Λάρισας. Την 6η 4ος στο Νίκη Βόλου- Ξάνθη. Την 7η αγωνιστική διαιτητεύει το Απόλλων Πόντου- ΑΕΛ και τώρα την 8η τον ορίζουν 4ο διαιτητή στο ΠΑΟΚ Β- Ξάνθη!!!

Δεν γίνεται σε λίγο θα πιστέψω ότι ο Άγιος Ραφαήλ (βοήθειά μας) δεν είναι στην Μυτιλήνη, αλλά στην….Καβάλα. Εκτός αν κάποιος στην επιτροπή ορισμού έχει κάνα τάμα στο όνομα Του Αγίου.

Μοιραστείτε