Η ακτινογραφία των ρέφερις στα ματς της Τετάρτης

  • By admin
  • December 14, 2021
  • 0

Μετά από τον αγώνα Αστέρα Τρίπολης- Παναιτωλικού 1-0, συνεχίζεται σήμερα με τέσσερα ματς η 14η αγωνιστική του πρωταθλήματος της super league. Πρώτα παιχνίδια (5:15) στα Γιάννινα, όπου η τοπική ομάδα φιλοξενεί τον ΠΑΟΚ και στην Λαμία με τους γηπεδούχους να υποδέχονται τον Ολυμπιακό Βόλου.

Σκυτάλη παίρνουν στις 7:30 ο Ατρόμητος που φιλοξενεί τον Ολυμπιακό και την ίδια ώρα ο Απόλλωνας με φιλοξενούμενο τον Παναθηναϊκό. Το πρόγραμμα της 1ης αγωνιστικής του δεύτερου γύρου ολοκληρώνεται την Πέμπτη με τα ματς ΟΦΗ- Άρη και Ιωνικού- ΑΕΚ. Αναλυτικά οι ακτινογραφίες των 4 σημερινών διαιτητών:

ΑΠΟΛΛΩΝ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Αθηναϊκό ματς, με Αθηναίο διαιτητή, τον Ευαγγέλου. Τελευταία ένα το ντεμαράζ. Αν και σφύριξε τρία ματς μέχρι την 6 αγωνιστική τελευταία ορίστηκε σε τέσσερα. Δεν έχει διαιτητεύσει ματς του Παναθηναϊκού. Την 2η αγωνιστική έπαιξε Ατρόμητος- Παναιτωλικός 1-2 (αποβολή του Μποντιλένι του Ατρομήτου με δεύτερη κίτρινη και γκολ νίκη του Παναιτωλικού στο 91΄) , την 4η Απόλλων – Ιωνικός 0-0 (κόκκινη στον Τσιλούλη του Απόλλωνα στο 86΄), την 6η Γιάννινα-Ολυμπιακός 1-2 (πέναλτι στον ΠΑΣ για την ισοφάριση στο 85΄το νικητήριο γκολ για Ολυμπιακό), την 8η Ιωνικός- Βόλος 1-1 (γκολ ισοφάρισης του Βόλου στο 86’), 10η αγωνιστική Ατρόμητος- ΠΑΟΚ 2-0 (με πέναλτι το δεύτερο γκολ), Γιάννινα- Βόλος (με πέναλτι στο 86΄ το νικητήριο γκολ του ΠΑΣ) . Γενικά κάτι γίνεται στα τελευταία λεπτά ΣΧΕΔΟΝ ΚΑΘΕ αγώνα του. Πέναλτι είτε αποβολή…

ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ- ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Διαιτητεύει ο Καραντώνης από την Ημαθία, που μπορεί να προορίζεται και για….εις ανώτερα. Αν και μουρμούρισαν στην Τρίπολη (στο ματς με την ΑΕΚ την προηγούμενη αγωνιστική 0-0) επιβραβεύτηκα και διαιτητεύει στο Περιστέρι. Έδειξε τρεις κόκκινες λόγω εκτροπών στο Βόλος- Άρης 1-2, έδωσε τρία πέναλτι στο ΠΑΟΚ- Βόλος 4-4 (2-1 με ένα χαμένο για τον ΠΑΟΚ) , έδωσε πέναλτι στον ΠΑΣ στο ματς με την ΑΕΚ στο 1ο λεπτό (τελικό σκορ 1-2) και γενικά το έχει με το πέναλτι και τις αποβολές.

ΛΑΜΙΑ- ΒΟΛΟΣ

Ο Κουμπαράκης σε τέσσερα ματς τα τρία έχουν λήξει με το σημείο 2. Και τα δύο ΜΕΣΑ στην Λαμία! Λαμία- Άρης 0-1 και Λαμία- Παναθηναϊκός 1-3. Λέτε να τριτώσει; Τα δύο του ακόμα ματς Παναιτωλικός- ΠΑΟΚ 1-2 και ο μοναδικός ΑΣΣΟΣ στο ΟΦΗ- Ατρόμητος 2-0. Δεν έχει φέρει μέχρι σήμερα ισόπαλο αποτέλεσμα.

ΓΙΑΝΝΙΝΑ- ΠΑΟΚ

Ο Φωτιάς δεν έχει διαιτητεύσει για το πρωτάθλημα αγώνα των δύο ομάδων. Έπαιξε το εντυπωσιακό (σε σκορ κι ανατροπή) ΟΦΗ- ΑΕΚ 3-3 (από 0-3 με αποβολή Λιβάϊ στο 36΄), Τρίπολη- Παναθηναϊκός 2-1 (με πέναλτι στον Αστέρα), Παναιτωλικός- Ολυμπιακός 1-2 (με πέναλτι στον Ολυμπιακό), αλλά και το σκορ μαμούθ στο Τρίπολη- Ατρόμητος 6-2 (με δεύτερη κίτρινη στον Λούκας του Ατρομ.ήτου).

Μοιραστείτε