Η “ακτινογραφία” των διαιτητών στα ματς της Κυριακής

  • By admin
  • December 5, 2021
  • 0

Με τρία παιχνίδια εκ των οποίων το ντέρμπι ΑΕΚ- Παναθηναϊκού εξακολουθεί σήμερα η 12η αγωνιστική της super league. Αναλυτικά οι επιδόσεις των διαιτητών και οι αγώνες τους:


ΙΩΝΙΚΟΣ- ΠΑΟΚ

Διαιτητεύει ο Τζήλος από τη Λάρισα. Μόλις ο τρίτος φετινός του αγώνας , ενώ για τη σεζόν που διανύουμε δεν έχει διαιτητεύσει καμία από τις δύο ΠΑΕ. Έχει παίξει: 1η αγωνιστική Άρης- ΟΦΗ 0-0 (1-3 κίτρινες) και 3η αγωνιστική Ολυμπιακός Βόλου- Ατρόμητος 3-0 (3-2 κίτρινες κάρτες, πέναλτι εύστοιχο για γηπεδούχους στο 90΄).

ΑΕΚ- ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

Διαιτητεύει ο Ούγγρος Τάμας Μπόγκναρ. Γεννήθηκε στο Χόνβεντ στις 18 Νοεμβρίου του 1978 και συμπληρώνει τα τελευταία του διαιτητικά «ένσημα». Η αλήθεια είναι πως αφήνει τα παιχνίδια να εξελίσσονται και δεν σφυρίζει συνεχώς. Αν δει πως το ματς ξεφεύγει από την αρχή έχει την κάρτα εύκολη (9 έβγαλε στο Κισβάρντα- Ντεμπρετσένι) αν το ελέγχει δεν βάζει καν το χέρι στην τσέπη (ΚΑΜΙΑ κάρτα στο Κισβάρντα-Ζαλαεγκερζένι). Συνήθως το τιμάει το over όπως και το goal goal. Αναλυτικά οι αγώνες του:
Πρωτάθλημα Ουγγαρίας: Κισβάρντα –Ντεμπρετσένι 2-1 , 9 κίτρινες. Πάσκι-Φερεντσβάρος 1-3 , 7 κίτρινες, 1 κόκκινη. Χόνβεντ- Μεσοκόβενσντ 2-3, 5 κίτρινες.
Κισβάρντα- Ζαλαεγκερζένι 5-0. Ντεμπρετσένι-Πάλσκι 2-1, 4 κίτρινες. Διεθνή : Ερυθρός Αστέρας- Μίτιλαντ 0-1, 6 κίτρινες 1 κόκκινη. Λουξεμβρούργο- Ιρλανδία 0-3 , 4 κίτρινες.

ΑΡΗΣ- ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ

Ο Τζοβάρας από την Λαμία, παίρνει στατιστικά έναν ορισμό σχεδόν κάθε δύο με τρεις αγωνιστικές. Την 1η έπαιξε το ΑΕΚ- Ιωνικός 3-0. Εκεί έδειξε 3-3 κίτρινες, απέβαλε τον Ρομαό του Ιωνικού από το 33’ και έδωσε πέναλτι στην ΑΕΚ. Την 5η στο Ατρόμητος Γιάννινα 1-1 (έδειξε τρεις κίτρινες αποκλειστικά σε παίκτες των φιλοξενούμενων και η ισοφάριση για τον ΠΑΣ έγινε στο 91΄. Την 7η αγωνιστική στο Βόλος –ΑΕΚ έδωσε πέναλτι στους γηπεδούχους που πέρασε ανεκμετάλλευτο στο 0-0, έδειξε 1-3 κίτρινες και τελικά η ΑΕΚ επιβλήθηκε με 3-1. Την 9η αγωνιστική διαιτήτευσε το Γιάννινα- Παναιτωλικός 3-0 με ένα πέναλτι στους γηπεδούχους και 3-0 οι κίτρινες.

Μοιραστείτε