Ο …πρώιμος Γολγοθάς του Π. Μαρτσούκου

  • By admin
  • March 18, 2023
  • 0
martsoukos refereesgr 1

Συνάντηση με τον πρόεδρο της ΕΠΟ, Τάκη Μπαλτάκο, θα έχει ο νέος πρόεδρος της Super League 2.

Παράλληλα, θα μιλήσει με τον υφυπουργό Αθλητισμού, Λευτέρη Αυγενάκη αλλά και με φορείς του Αθλητισμού.

Από σήμερα μέχρι και το τέλος της επόμενης εβδομάδας το καλεντάρι των υποχρεώσεων του προέδρου της super league  2 κ. Πέτρου Μαρτσούκου είναι ιδιαιτέρως βαρύ, αλλά φαντάζει και ανταποδοτικό για την συνέχιση του πρωταθλήματος της δεύτερης τη τάξει κατηγορίας και την υλοποίηση όλων των προγραμματικών υποσχέσεων

Αναφορικά με τα θέματα, ο κ. Μαρτσούκος δήλωσε:

«Είναι ένα σταυροδρόμι ευθυνών, συναντήσεων, κομβικών συναντήσεων και αποφάσεων. Θα αναφέρω συνεχώς πως από τον αγώνα μας δεν περισσεύει καμία απολύτως ομάδα. Πρέπει να είμαστε ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ , ΜΙΑ ΓΡΟΘΙΑ, ΕΝΑ ΣΥΝΟΛΟ.

Ξεκινάμε ουσιαστικές αλλά και εθιμοτυπικές επαφές με φορείς και πρόσωπα. Με θετικό πρόσημο να βγάλουμε το ποδόσφαιρο από το αδιέξοδο. Περιμένουμε ουσιαστικά τους συνοδοιπόρους μας. Διοτι δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε με τον αξιότιμο υφυπουργό κ. Αυγενάκη, με τους πολιτικούς, και τους χορηγούς μας.

Το προϊόν του ποδοσφαιρικού μας προϊόντος είναι ανεκτίμητο και δεν θα μπορούσε να είναι αλλιώς καθώς πρόκειται για τον «προμαχώνα» της μεγάλης μάχης του επαγγελματικού ποδοσφαίρου, δηλαδή της super league.

Αν και γίνομαι ενδεχομένως κουραστικός, επαναλαμβάνω πως ευχαριστώ όλους τους προσεχείς οικοδεσπότες μας, αλλά κυρίως όλες τις ομάδες και τους επικεφαλής τους , που με αγάπη, ζήλο κι ανιδιοτέλεια, κινούνται στην προσπάθεια της Ανάστασης της super league 2.

Θεωρώ πως κάθε κίνηση, δράση, προσπάθεια θα αδράξει καρπούς για τη συνέχεια του πολυδαίδαλου έργου μας».        

Μοιραστείτε