Στον Ολυμπιακό…εξωγήινοι διαιτητές

  • By admin
  • February 27, 2023
  • 0
osfp logo

Προσωπική άποψη. Το γκολ στο Ολυμπιακός- ΠΑΟ έπρεπε να μετρήσει. Διότι απλά ο παίκτης του Ολυμπιακού (εν προκειμένω ο Ελ Αραμπί) ΔΕΝ συμμετέχει στην φάση, αλλά προσπαθεί να συμμετάσχει ΑΝΕΠΙΤΥΧΩΣ.

Να το πώ αλλιώς που έχω τελειώσει και μια σχολή διαιτησίας. Ας πούμε πως ο Αιγύπτιος κατανοώντας ότι είναι σε θέση οφ σαϊντ γύριζε (προς) στην εστία του. Άφηνε τη μπάλα ΚΑΤΩ από τα πόδια του και γινόταν η φάση  γκολ . Θα ήταν οφ σαϊντ; ΠΟΤΕ.

Οι περιπτώσεις που έχουμε δει (δεκάδες είναι) είναι ο παίκτης ΔΙΧΩΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ να επηρεάζει το οπτικό πεδίο του τερματοφύλακα. Εκεί μάλιστα. Όπως ακυρώθηκε το δεύτερο γκολ στον αγώνα Άρη- Ατρομήτου.

Από την άλλη δεν βοηθούν σε τίποτα οι εξαλλοσύνες. Ο Μαρινάκης δεν έχει καταλάβει, όπως δεν το κατάλαβε και το 2010, πως είναι πρόεδρος της λίγκας και ουχί του Ολυμπιακού.

Ο Πινέριο, ο Πορτογάλος διαιτητής τον έχει ξαναπαίξει. Ο Πινέιρο ήταν στο VAR κι αυτός που κάλεσε τον Τρεϊμάνις στον πρώτο γύρο να δει ξανά τη φάση του Μπα με τον Ολιβέιρα και τελικά ακυρώθηκε το πέναλτι υπέρ του ΠΑΟΚ, που έβραζε με τον Πορτογάλο και τον Λετονό. 

Πάμε παρακάτω. Ο Πινέιρο ήταν επίσης επιλογή του κολλητού του Μαρινάκη, του Κλάντεμπεργκ, που δουλεύει τον κόσμο και τα παίρνει από την super league χοντρά. Έπαιξε στο παρελθόν έπαιξε και την ΑΕΚ εναντίον του Απόλλωνα Σμύρνης. ‘Αρα ας πάει να φωνάξει στον Κλάντεμπεργκ ο Βαγγέλας. Μαζί με τον Καραπαππά. Ας τον απολύσουν από τη λίγκα. ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΕΠΙΛΟΓΗ ήταν που είχε τα κονέ με την Πορτογαλία.

Τέλος πάντων. Δεν απειλείται πάντως με ….αποβολή από το πρωτάθλημα ο Μαρινάκης. Θελει ακόμα δύο κίτρινες και θα….επιλέξει αγώνα που δεν θα μετέχει.

Απλά κατάφερε να γίνει ο ΠΡΩΤΟΣ πρόεδρος λίγκας πρωταθλήματος που παίρνει και τιμωρείται με κίτρινη κάρτα. ΚΑΛΗ ΑΡΧΗ.

Όχι ότι του έκοψε την όρεξη. Στο vammos έτρωγε μέχρι τις 12:30. Αλλά….λέμε τώρα.

Με τέτοιες αντιδράσεις χάνει και το δίκιο του. Οριστικά και αμετάκλητα. Διότι τέτοιου είδους συμπεριφορές είναι τουλάχιστον γραφικές. Φωνάζει για τον διαιτητή στο Λαμία- Ολυμπιακός επειδή είναι ΈΛΛΗΝΑΣ. Φωνάζει για τον Πορτογάλο επειδή είναι ξένος. Ε΄, ας έρθουν να παίζουν στον Ολυμπιακό…..εξωγήινοι.   

Μοιραστείτε