Η δημοκρατική εκπροσώπηση της ΟΔΠΕ

  • By admin
  • February 19, 2023
  • 0
avgenakis refereesgr

H προσεχή Τρίτη είναι κομβικής σημασίας ημέρα για την οργανωμένη διαιτησία.

Με διάταξη την οποία θα περάσει από την ολομέλεια της Βουλής ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης, η διαιτησία θα έχει εκπρόσωπο στις Γενικές Συνελεύσεις της ΕΠΟ, κάτι που προβλέπεται από την ολισθική μελέτη της UEFA.

Με μία διαφορά. Ο πρόεδρος δεν θα είναι ο νυν της ΟΔΠΕ! Φυσικά θα είναι ΜΗ εν ενεργεία, αλλά θα ψηφίζεται ΟΧΙ από τους συνδέσμους (που έχουν ελαχιστοποιηθεί, καθώς πολλοί δεν λειτουργούν, είτε πέρασαν στις Ενώσεις), αλλά απ΄ όλους τους ΕΝ ΕΝΕΡΓΕΙΑ και ΜΗ διαιτητές και παρατηρητές διαιτησίας.

Έτσι ΑΠΑΝΤΕΣ οι διαιτητές θα εκλέγουν τον εκπρόσωπό τους. Οπότε τα «κουκιά» των συνδέσμων πάνε στην άκρη, ή, απλά θα είναι άχρηστα. Όταν περάσει η τροποποίηση θα κληθεί η ΕΠΟ για την εφαρμογή της. Φυσικά προβλέπω αντιδράσεις από την ΟΔΠΕ. Για την ΕΠΟ δεν γνωρίζω. Τι να κάνει μία ψήφος;…

Η αλλαγή θα υπάρξει στο 7ο Νομοσχέδιο Αθλητικής Μεταρρύθμισης το οποίο τιτλοφορείται «Διατάξεις για τη θωράκιση του θεσμικού πλαισίου του Αθλητισμού και τον εξορθολογισμό της Αθλητικής Νομοθεσίας». Και η τροποποίηση θα γίνει στο σχετικό άρθρο του 2725/1999.

ΕΡΩΤΗΣΗ: Ο Κλάντεμπεργκ πληρώνεται από τη λίγκα; Και αν ναι, για ποιόν ακριβώς λόγο; Ακόμα και στην Αίγυπτο τον έχουν περιλάβει για τα καλά….

Από τον ΑΟ Αχαρναϊκός βραβεύτηκαν την Τετάρτη στην κοπή πίττας οι παλαίμαχοι διαιτητές (πρόεδρος και επίτιμος του συνδέσμου Ανατολικής Αττικής) κ.κ. Ηλίας Ντάφλος και Αριστείδης Σπανέας για την προσφορά τους στην διαιτησία.

Σε μία εκδήλωση ιδιαίτερα υψηλού επιπέδου για ομάδα Α΄ τοπικού που διοργάνωσε ο πρόεδρος κ. Άρης Ηλιάδης. Παρόντες εκτός των άλλων , οι παλαίμαχοι ποδοσφαιριστές Παναγιώτης Κελεσίδης, Θόδωρος Παχατουρίδης, Ηλίας Ατματζίδης, Ντανιέλ Μπατίστα, Τάκης Καραγκιοζόπουλος, Ανδρέας Μπονόβας, ο επικεφαλής της ΕΠΣ Δωδεκανήσου κ. Διακοφώτης, καθώς ο υποψήφιος Δήμαρχος Αχαρνών Χρήστος Π. Ηλιάδης.

Στην ίδια εκδήλωση η οποία πραγματοποιήθηκε με κάθε λαμπρότητα στο Δημαρχιακό μέλαθρο, ήταν παρόντες και παρούσες οι βουλευτές και πολιτικοί κ.κ. Στ. Πέτσας, Β. Οικονόμου, Γ. Βλάχος, Γ. Καραμέρος, Ι. Καραδήμα.  Απουσίασε εκκωφαντικά ο πρόεδρος της ΕΠΣΑΝΑ κ. Παναγιώτης Γιαρένης.
Μοιραστείτε