Λ. Αυγενάκης: Ποιες ομάδες δεν θα λάβουν χρήματα

  • By admin
  • January 24, 2023
  • 0
avgenakis refereesgr

Ο Λευτέρης Αυγενάκης μίλησε για τα χρήματα από το στοίχημα που θα κατευθυνθούν στον ερασιτεχνικό αθλητισμό…

Συνέντευξη παραχώρησε στην ΕΡΑ ΣΠΟΡ ο υφυπουργός Αθλητισμού και αναφέρθηκε στα έσοδα από τη φορολόγηση του στοιχήματος.

«Πρέπει να συνεννοηθούν όλοι οι εμπλεκόμενοι φορείς του επαγγελματικού μας αθλητισμού (Super League 1, Super League 2, ΕΣΑΚΕ και ΕΣΑΠ) για τη δίκαιη κατανομή του ποσού που τους αναλογεί», ανέφερε και συνέχισε: «Δεν θα λάβουν χρήματα όσες Αθλητικές Ανώνυμες Εταιρίες δεν έχουν λάβει από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού Πιστοποιητικό Συμμετοχής στο πρωτάθλημά τους, αλλά και σε όσες εμπλέκονται σε Αναφορές για χειραγωγημένους αγώνες, έως ότου η Εθνική Πλατφόρμα Αθλητικής Ακεραιότητας εκδώσει το Πόρισμά της για κάθε ματς.

Ο ΣΕΓΑΣ πήρε πέρσι επιπλέον 1 εκατ. ευρώ από το Στοίχημα και η Ομοσπονδία Γυμναστικής 500.000 ευρώ. Ψεύδονται ότι υπέστησαν περικοπές στη συνολική χρηματοδότησή τους».

Οργή και αγανάκτηση από τον Στ. Βλάχο

Η οργή του Στέφανου Γαβριήλ Βλάχου είναι έκδηλη, θεωρώντας ότι υπάρχει προσπάθεια σπίλωσης….

Τα δηλωθέντα εισοδήματά του είναι η… αιτία του κακού, καθ’ ότι έχουν εγγραφεί 15 ακίνητα. Ο ίδιος ο δήμαρχος Πετρουπόλεως σε ανάρτηση του ανέφερε ότι κάποιοι «προσπαθούν να δημιουργήσουν εντυπώσεις» και αναφέρει επ’ ακριβώς τι κατέχει.

«Πολλά αγροτεμάχια ακαλλιέργητα στη Λευκάδα είναι κληρονομιά από τον πατέρα μου και άνευ ουσιαστικής αξίας», αναφέρει μεταξύ άλλων, εξηγεί και για την επαγγελματική στέγη όπως και την οικία του στην

Μοιραστείτε