Λ. Λεουτσάκος: Οι αγώνες κερδίζονται στο χορτάρι

  • By admin
  • January 8, 2023
  • 0
leoutsakos refereesgr 1

Ο Λεωνίδας Λεουτσάκος, πρόεδρος της Superleague 2, τόνισε ότι τα παιχνίδια πρέπει να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους…

Παράλληλα, επισήμανε ότι συνομίλησε με τον St. Bennett αναφορικά με τις κακές διαιτησίες. Παραδέχθηκε, τέλος, ότι έχουν γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών και κάλεσε τον Τάκη Μπαλτάκο να πράξει τα δέοντα και να πάρει άμεσα θέση για τα τεκταινόμενα.

Αναλυτικά ο Λεωνίδας Λεουτσάκος ανέφερε:

Για την αξιοπιστία του πρωταθλήματος και την εν γενεί προστασία του ποδοσφαίρου όλοι οι αγώνες, ανεξαρτήτως ονόματος των συμμετεχόντων ή του βαθμολογικού ενδιαφέροντος, θα πρέπει και επιβάλλεται να ολοκληρώνονται μέσα από θωρακισμένο κανονιστικό πλαίσιο και να κερδίζονται στους αγωνιστικούς χώρους και όχι στις αίθουσες των Πειθαρχικών Επιτροπών.

Έχουμε γίνει μάρτυρες κακών διαιτησιών που εξεγείρουν και ανησυχούν το φίλαθλο κόσμο, δημιουργώντας ανασφάλεια στους ποδοσφαιριστές και στις συμμετέχουσες ομάδες του πρωταθλήματος.

Επισκεφθήκαμε μόλις στις 5/1/2023 τον κ. Μπένετ ελπίζοντας ότι θα δώσει λύση στις κακές διαιτησίες, αναλαμβάνοντας και την ευθύνη.

Επειδή η SL2 ταλανίζεται τα τελευταία χρόνια από δεκάδες προβλήματα που… κληρονόμησε και ευρισκόμενη ήδη σε στάδιο επανεκκίνησης, χωρίς να υπάρχει περιθώριο λαθών και επιπρόσθετων προβλημάτων, καλούμε τον πρόεδρο της ΕΠΟ κ. Μπαλτακο να πάρει θέση επί των τεκταινομένων και να πράξει άμεσα τα δέοντα.

Μοιραστείτε