Μπαλτάκος Vs Φιλιππούσης: Ποιος θα κερδίσει τη μάχη

  • By admin
  • January 2, 2023
  • 0
baltakos filipousis 1

Οι Μπαλτάκος, Φιλιππούσης βρίσκονται στα «μαχαίρια» και άπαντες θεωρούν ότι θα πρυτανεύσει η λογική…

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας, Σάββας Δημητριάδης, μίλησε στην ΕΡΑ Σπορ και ανέφερε ότι αν είναι κάποιος να κερδίσει, αυτός θα είναι ο νυν πρόεδρος της ΕΠΟ, Τάκης Μπαλτάκος,

«Θεωρώ ότι μετά τη φουρτούνα θα έρθει ηρεμία. Δε συμφέρει κανέναν αυτό που γίνεται. Θα πρέπει να πρυτανεύσει η λογική και ο καθένας να φτάνει μέχρι εκεί που είναι τα όρια του. Είναι θλιβερό αυτό που έγινε στην εκτελεστική (σ.σ. η συντονισμένη απουσία οκτώ μελών προκειμένου να προκληθεί τεχνητή έλλειψη απαρτίας).

Αν δεν υπήρχε η συμμετοχή του προέδρου της λίγκας ενδεχομένως να είχαμε άλλα αποτελέσματα. Αυτό πρέπει να τους προβληματίσει όλους. Σίγουρα κάποιοι έχουν προσωπικές φιλοδοξίες και θέλουν να αναρριχηθούν.

Είχα ετοιμάσει προσωπική επιστολή σε Μπαλτάκο και Φιλιππούση, δυστυχώς, όμως, λόγω των γεγονότων δεν την έστειλα για να μην ρίξω λάδι στη φωτιά. Τους καλούσα να συναντηθούν και να κάνουν κοινή δήλωση ότι δεν μπορεί να συνεχιστεί αυτή η κατάσταση.

Στη δυσκολότερη θέση δεν είναι ο πρόεδρος της ομοσπονδίας, στη δυσκολότερη θέση είναι ο εκτελεστικός διευθυντής . Μπορούμε να πάρουμε εμείς, ως γενική συνέλευση, θέση για να υπάρξει οριστική λύση. Ο ένας από τους δύο θα πρέπει να αποχωρήσει αν δεν μπορούν να συνεννοηθούν.

Αυτός που πρέπει να αποχωρήσει είναι ο υπάλληλος. Ο Μπαλτάκος δε δέχεται το καπέλωμα κι αυτό είναι λογικό. Δεν είναι αυτής της λογικής. Αυτός έχει την εποπτεία. Τι είναι ο πρόεδρος, γλάστρα;

Aν δεν το καταλαβαίνουν κάποιοι ότι χρειάζεται συνεργασία, δεν λύνονται τα προβλήματα. Πιστεύω ότι θα βρεθεί ο τρόπος επικοινωνίας και ομόνοια μεταξύ των δύο αυτών ανθρώπων και θα πάμε καλύτερα.

Δεν αντέχει το ελληνικό ποδόσφαιρο παραίτηση κι άλλου προέδρου. Δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι. Το χειρότερο είναι ότι κάποιοι δε μαθαίνουν απ’ τα λάθη τους. Η παραίτηση Ζαγοράκη ήταν μεγάλο λάθος και από την πλευρά του Ζαγοράκη και από την πλευρά αυτών που τον ώθησαν σε αυτήν την απόφαση».

Μοιραστείτε