Διχογνωμία στην αναστολή της Super League

  • By admin
  • September 30, 2022
  • 0
super a 2

Στην Super League επικρατεί διχογνωμία αναφορικά με την αναστολή ή όχι του πρωταθλήματος…

Ύστερα από την ομιλία του Τάκη Μπαλτάκου στη Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ, ο αντιπρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός, Μάνος Μαυροκουκουλάκης, πήρε το λόγο και είπε: «Ως Παναθηναϊκός είμαστε θετικοί στο Μητρώο. Θεωρούμε ότι βάζει μία τάξη στο αθλητικό τοπίο.

Διαφωνούμε όμως με τις συνέπειες μη εγγραφής. Οι οποίες θα έπρεπε να είναι οικονομικές αλλά όχι αγωνιστικές. Αν υπάρξει ψηφοφορία αργότερα για αναστολή πρωταθλημάτων, ψηφίζουμε ναι».

“Η Super League δεν πρέπει να προχωρήσει σε αναστολή…”

Από την αντίπερα όχθη, ο πρόεδρος της ΠΑΕ Βόλος, Αχιλλέας Μπέος, επισήμανε: «Δεν πρόκειται ποτέ να στερήσω σε καμία ομάδα και σε κανένα παιδί το γήπεδο. Εγώ εκλέγομαι από τον κόσμο και όχι από τον Αυγενάκη. Είναι πολύ άκομψο ο πρόεδρος της ΕΠΣ Μακεδονίας να μιλά για το επαγγελματικό ποδόσφαιρο. Διότι δεν γνωρίζετε πολλά πράγματα και τις χρόνιες παθογένειες.

Για τα πολλά δεινά του επαγγελματικού και του ερασιτεχνικού σας κοιτάω στα μάτια και σας λέω ότι έχετε τεράστια ευθύνη. Είμαι αντίθετος με το Μητρώο και τις διατάξεις του κ. Αυγενάκη. Υπάρχει στην ημερήσια διάταξη η αναστολή;Να ξέρετε πως οι αναστολές και οι αναβολές διογκώνουν το πρόβλημα. Ακόμα και στη ζωή. Δημόσιες σχέσεις κάνετε εδώ μέσα οι περισσότεροι.

Αν θέλετε ελάτε όλοι στον Βόλο να διοργανώσετε τα πρωταθλήματά σας, θα σας δώσω όλα τα γήπεδα. Κι ας πάω εγώ αυτόφωρο!Ξεκίνα το πρωτάθλημα λέω στον πρόεδρο της ΕΠΣ Μαγνησίας. Ποιος Αυγενάκης; Που είναι το αυτοδιοίκητο της FIFA; Πως επιτρέπει να κάνει παρέμβαση ένας περαστικός με κάθε σεβασμό. Γιατί περαστικός είναι. Ο κάθε Υπουργός για τα γούστα του τροποποιεί τους Νόμους.

Το ποδόσφαιρο είναι υπόθεση της ΕΠΟ.Δόθηκαν χρήματα από το Στοίχημα και μπράβο στην Κυβέρνηση για αυτό. Όμως τα εικοσιπέντε εκατομμύρια από τα εξήντα πέντε που δόθηκαν πήγαν στο ποδόσφαιρο. Καμία αναστολή δεν πρέπει να δώσετε. Ξεκινήστε τα Πρωταθλήματα. Τι θα γεμίσουν οι φυλακές; Τι κάνατε κάποιο αδίκημα; Δεν είστε εδώ για να κάνετε συναλλαγές. Πάρτε αποφάσεις».

Μοιραστείτε