Αντίπαλο δέος θα έχει ο Λιόλιος στις εκλογές της ΕΟΚ

  • By admin
  • September 21, 2022
  • 0
baggelis liolios

Ο Βαγγέλης Λιόλιος, όπως δείχνουν τα πράγματα, θα έχει αντίπαλο στις εκλογές της ΕΟΚ και μάλιστα, ισχυρό…

Πρώην διεθνής παίκτης, που συμπεριλαμβάνεται στην ελίτ του ελληνικού μπάσκετ, πραγματοποιεί τις τελευταίες ημέρες συναντήσεις με παράγοντες. Πληροφορίες αναφέρουν ότι έχει λάβει το ΟΚ από την πλειονότητα των συλλόγων της Basket League, ενώ έχει συναντηθεί και με 3 πρώην συμπαίκτες του, τρανταχτά ονόματα.

Ο Λιόλιος θα “νιώσει την ανάσα” του αντιπάλου του

Είναι ηλίου φαεινότερο ότι η παταγώδης αποτυχία της εθνικής ομάδας στο Eurobasket 2022 έχει αντίκτυπο και στον νυν πρόεδρο. Πρωτίστως,  λόγω των υψηλών προσδοκιών που καλλιεργούσε και της προσπάθειάς του να προβάλει στο έπακρο το ενδεχόμενο επιτυχίας. Όπως επισημαίνουν οι επικριτές του, είχε ποντάρει εξ ολοκλήρου στο μετάλλιο της ελληνικής ομάδας στο Βερολίνο, αδιαφορώντας για τα θέματα που αφορούν τις υπόλοιπες εθνικές ομάδες αλλά και των πρωταθλημάτων, εθνικών και τοπικών.

Όπως συμβαίνει σε τέτοιες περιπτώσεις, η αποτυχία του συγκροτήματος του Δημήτρη Ιτούδη ξεσκέπασε όλες τις αρρυθμίες και επέφερε αρνητικές συνέπειες. Με συνέπεια ν’ ανοίξει η …όρεξη των παραγόντων, που παρατηρούν έναν συγκεντρωτικό πρόσωπο της ΕΟΚ.

Η πρόταση έγινε σ’ έναν πασίγνωστο πρώην καλαθοσφαιριστή, ο οποίος και την αποδέχθηκε τάχιστα. Ο τελευταίος, μάλιστα, ξεκίνησε έναν κύκλο συνομιλιών με θεσμικούς παράγοντες, ώστε να ενημερωθεί για τις απόψεις τους. Εκ των οποίων και δύο πρόεδροι Ενώσεων…

Ο υποψήφιος πρόεδρος διατηρεί άριστες σχέσεις με την FIBA, αλλά και με αξιωματούχους του παγκόσμιου μπάσκετ. Τυγχάνει, δε, της εκτίμησης και της εμπιστοσύνης των φίλων του μπάσκετ…    

Μοιραστείτε