Ο Πιτσίλκας συνεχίζει απτόητος στη Ρωσία παρά το εμπάργκο

  • By admin
  • September 20, 2022
  • 0
pitsilkas koukoulekidis

Ο Νίκος Πιτσίλκας δεν πτοείται από την επιβολή εμπάργκο στη Ρωσία και συνεχίζει να εργάζεται στην VTB United League…

Μαζί του έχει, πλέον και τον Στέλιο Κουκουλεκίδη, ο οποίος θα φτιάχνει τα clips για τα σφυρίγματα των Ρώσων Referees. Προκαλεί, τουλάχιστον, ερωτηματικά η παρουσία των δύο Ευρωπαίων στη ρωσική λίγκα, τη στιγμή την οποία υπάρχουν παραιτήσεις λόγω του εμπάργκο. Χαρακτηριστικό είναι ότι παραιτήθηκε τάχιστα από Επικεφαλής Διαιτησίας στη Ρωσία ο Viktor Kassai.

Οι Πιτσίλκας, Κουκουλεκίδης ταξίδεψαν στη Ρωσία παρά την απαγόρευση πτήσεων

Επί προσθέτως, δημιουργεί αίσθηση ότι ενώ οι περιορισμοί της Ευρωπαϊκής Ένωσης απαγορεύουν τις πτήσεις προς τη Ρωσία από εταιρείες που εδρεύουν στο μπλοκ, εν τούτοις, οι Πιτσίλκας, Κουκουλεκίδης ταξίδεψαν στο Izhevsk προκειμένου να παρευρεθούν στο σεμινάριο των Ρώσων Διαιτητών.    

Την ώρα που η εθνική ομάδα των ανδρών δοκιμάζονταν στο Βερολίνο για το Eurobasket, ο πρόεδρος της ΚΕΔ ασχολούνταν με τους Ρεφς στη Ρωσία. Έξι ημέρες ο επικεφαλής της Διαιτησίας στη Λίγκα, Νίκος Πιτσίλκας, αλλά και ο έτερος Έλληνας, Στέλιος Κουκουλεκίδης, διοργάνωναν διαλέξεις και ανέλυαν διαιτητικά θέματα όπως μηχανική των τριών, κριτήρια επαφής, χρήση IRS, συμπεριφορά παικτών και προπονητών κ.α.

Μοιραστείτε