Ο Kabakov γίνεται …Έλληνας

  • By admin
  • September 13, 2022
  • 0

Ο Georgi Kabakov βρίσκεται στη διαδικασία ν’ αποκτήσει άδεια παραμονής στην Ελλάδα…

Τη μεγάλη αυτή ατάκα είπε σε ραδιοφωνική εκπομπή της Θεσσαλονίκης ο Παναγιώτης Βαρούχας. «Πρέπει να μάθουμε πως βγήκε στον αέρα το όνομα του ορισμού και ποιος το έδωσε. Δεν είναι σημαντικό θέμα αυτό; Η επιτροπή διαιτησίας τι έπρεπε να κάνει; Ο Μπένετ ο… «Θεός» βγάζει στον αέρα το όνομα του διαιτητή; Στην Ελλάδα δεν μπορείς να φυλαχθείς από πουθενά.

Δεν είδα όμως έναν αρχιδιαιτητή να φωνάξει προέδρους, διαιτητές και όλοι να συζητήσουν το τι θέλει ο καθένας, γιατί και οι διαιτητές που έρχονται από το εξωτερικό έχουν γίνει μόνιμοι… σε λίγο θα βγάλουν και άδεια παραμονής όπως ο Καμπάκοφ, ωστόσο και οι Έλληνες διαιτητές δίνουν δικαιώματα.

Ο Kabakov σε λίγο θα βγάλει και άδεια παραμονής

Στον Παναθηναϊκό με την ΑΕΚ που γίνεται το πέναλτι, υπάρχει άουτ και όχι κόρνερ νωρίτερα, ωστόσο το πρώτο πέναλτι είναι κανονικό, στο δεύτερο πέναλτι η επαφή μετράει εκεί που τελειώνει, όχι που ξεκινάει, αλλά όπως και να έχει τα πόδια ακουμπάνε στη γραμμή η οποία είναι μέρος της περιοχής. Πολλές φορές εξαρτάται αν ο διαιτητής βλέπει το τράβηγμα του επιθετικού για να βάλει μέσα στην περιοχή τον αμυντικό.

Σε μία σκόπιμη επαφή μετράει το σημείο στο οποίο ολοκληρώνεται η επαφή όχι εκεί που ξεκινάει. Θα πρέπει να δείχνει στα μάτριξ του γηπέδου τις φάσεις που ελέγχουν στο VAR».

Για τον Άρη και τον Ολυμπιακό: «Υπάρχει παράβαση για το μαρκάρισμα όπου πηγαίνει ο αμυντικός με τις τάπες, το οποίο γίνεται μπροστά στον βοηθό, ποιος είναι ο ρόλος του, για να βοηθάει. Όπως και στην αναμέτρηση του Ολυμπιακού έπρεπε να δοθούν περισσότερα λεπτά καθυστερήσεων».

Μοιραστείτε