Η «παράγκα» του Clattenburg συνεχίζει την λειτουργία της

  • By admin
  • September 12, 2022
  • 0

Ο Mark Clattenburg δέχθηκε «πυρά» από την ΑΕΚ για τη Διαιτησία στο ματς με τον Παναθηναϊκό…

Με ανακοίνωσή της η κιτρινόμαυρη ΠΑΕ κάνει λόγο για «παράγκα Mark Clattenburg που συνεχίζει τη λειτουργία της».

Αναλυτικά η ανακοίνωση

«Το μήνυμα μετά τη σφαγή της ΑΕΚ στο ματς της Λεωφόρου είναι ένα:

Η “παράγκα” του Κλάτενμπεργκ συνεχίζει την λειτουργία της με μοναδικό σκοπό την εξυπηρέτηση της ανίερης συμμαχίας.

Η συγκεκριμένη “παρεούλα” ξένων διαιτητών που επηρεάζονται από τον Κλάτενμπεργκ, μεταξύ των οποίων και ο Βούλγαρος Καμπάκοφ, που μετά τα όργια και στα play offs του περασμένου πρωταθλήματος, έφθασε χθες να κατακρεουργήσει την ΑΕΚ και το ποδόσφαιρο στη Λεωφόρο, δεν πρέπει να ξαναπατήσει το πόδι της στην Ελλάδα.

Η ΑΕΚ ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται να δεχτεί ποτέ ξανά σε αγώνα της οποιονδήποτε από αυτούς τους διαιτητές-συνομιλητές του εξωθεσμικού Κλάτενμπεργκ.

Και καλεί την ΚΕΔ να αποκλείσει αυτήν την “παρεούλα” από τους ορισμούς στη συνέχεια του πρωταθλήματος. Με την επιλογή ξένων που δεν θα έχουν καμιά σχέση με το “παρασύστημα Κλάτενμπεργκ”.

Το οργανωμένο bullying προς την ΚΕΔ την περασμένη εβδομάδα, δυστυχώς απέδωσε. Στόχος ήταν να φτάσουμε στο σκάνδαλο της Λεωφόρου με πρωταγωνιστή τον απίστευτο Καμπάκοφ. Τώρα συνεχίζουν από τα Μέσα που ελέγχουν το bullying σε βάρος της αλήθειας.

Αυτή την “βρώμικη” μάχη την κέρδισαν. Για εμάς όμως, ο πόλεμος μόλις αρχίζει. Την ΑΕΚ δεν μπορεί να την αγγίξει κανείς»!
Μοιραστείτε