Ο Φασόλης ζητάει παραίτηση στην ΟΔΠΕ

  • By admin
  • September 11, 2022
  • 0

Ο Γιώργος Φασόλης σε δήλωση στην οποία προέβη ζητάει την παραίτηση των μελών της ΟΔΠΕ

Ο πρώην Διαιτητής αναφέρει:

Αναγκάζομαι να απευθυνθώ στην πλειοψηφία της διοίκησης της ΟΔΠΕ μετά και τις τελευταίες εξελίξεις που συμβαίνουν στον χώρο μας Η αδράνεια που παρατηρείται  εκ μέρους σας για τα τεκταινόμενα που αφορούν την ύπαρξη και τα συμφέροντα της Ελληνικής Διαιτησίας, προκαλούν απορία και σκέψεις. Άραγε τι περιμένετε συνάδελφοι;

Πριν από  κάποια χρόνια ξεκίνησε το ξεπούλημα. Τώρα είναι σύμπτωση το γεγονός ότι κάποιοι από το προεδρείο συμμετείχαν ενεργά με το όνομα  τους, το τηλέφωνο τους και την υπογραφή τους  ,στην επιστολή  προς την ΕΠΟ για συνάντηση, μετά από την γεν. συνέλευση της ΟΔΠΕ, στην οποία και οι ίδιοι είχαν υπερψηφίσει τις αποφάσεις της κύριοι οι εξελίξεις τρέχουν και σεις κοιτάτε από μακριά.

Αφήνεται την σκέψη όλων μας να οδηγηθεί σε κακά, ύποπτα και προγραμματισμένα σενάρια σε βάρος του θεσμού που σας έδωσε το δικαίωμα να είστε εκεί που είστε. κάντε αυτό που και σεις γνωρίζεται ότι πρέπει αλλά δεν τολμάτε. Διαφορετικά σώστε την υστεροφημία σας με μια παραίτηση που θα επιτρέψει να τρέξουν οι εξελίξεις που έχει ανάγκη ο χώρος.  

Μοιραστείτε