Το λάθος ΕΠΟ και Bennett…

  • By admin
  • September 9, 2022
  • 0

Η λανθασμένη απόφαση της ΕΠΟ και του Bennett προκάλεσε πανικό στο ελληνικό ποδόσφαιρο…

O Βούλγαρος Καμπάκοφ θα διαιτητεύσει τελικά κι οριστικά το ντέρμπι Παναθηναϊκού- ΑΕΚ… «Λάθος μεγάλο λάθος», που έλεγε η συμφοιτήτρια της Βουγιουκλάκη για την επαναπρόσληψη του Παπαμιχαήλ ως καθηγητή στο «το ξύλο βγήκε από τον Παράδεισο».       

Λανθασμένη η απόφαση ΕΟΚ – Bennett

Ο Bennett επέλεξε Σιδηρόπουλο. Ποιος είναι ο Σιδηρόπουλος; Ο εν ενεργεία διαιτητής που έχει προτάσεις από ΤΡΕΙΣ ομοσπονδίες να γίνει ΑΡΧΙΔΙΑΙΤΗΤΗΣ όταν κρεμάσει την σφυρίχτρα του.

Ο διεθνής διαιτητής που ανήκει στην κορυφαία κατηγορία διεθνών διαιτητών.

Ο αποκλειστικός Έλληνας διαιτητής που ορίζεται σε ΟΛΕΣ τις διοργανώσεις της UEFA και ήταν τέταρτος στα ημιτελικά του champions league.

Είναι επίσης εκείνος που ως άμεσα συνδεδεμένο μέλος της UEFA και της FIFA μιλάει με αξιωματούχους της. Χωρίς να λογοδοτεί πουθενά και σε κανέναν.

Το οπλοστάσιο της επιχειρηματολογίας

Η ΑΕΚ δεν αντέδρασε στον ορισμό του. Ο Παναθηναϊκός απείχε από συζητήσεις. Και μετείχαν για ένα ματς Παναθηναϊκού- ΑΕΚ ο ….γνώριμος πια Βαγγέλης Μαρινάκης με τις κορώνες του, αλλά και άλλες ΠΑΕ. Και ποιο ήταν το οπλοστάσιο της επιχειρηματολογίας τους;  «Στο περιθώριο της κλήρωσης των ΠΑΕ της super league οι μεγάλες ΠΑΕ (σ.σ. Ολυμπιακός, ΠΑΟ, ΑΕΚ, Άρης, ΠΑΟΚ) αποφασίσαμε τα μεταξύ μας ντέρμπι να τα διαιτητεύουν ξένοι διαιτητές».

Ακόμα κι αν αυτό το δεχθούμε, που ήξερε η ΕΠΟ κι ο Τάκης Μπαλτάκος τι αποφάσισαν οι μεγάλες ΠΑΕ μετά από την κλήρωση του πρωταθλήματός τους, καθώς ΔΕΝ ΕΙΧΑΝ ΚΑΛΕΣΕΙ ΕΚΠΡΟΣΩΠΟ ΤΗΣ ΕΠΟ, δείχνοντας πως οι μεγάλοι είναι…..νάνοι. Διότι δεν κάλεσαν από μικροψυχία και κόμπλεξ το θεσμικό όργανο και τον πρόεδρο.

Αλλά πάμε και σε μία άλλη παράμετρο. Θέλει η λίγκα και ο συνδαιτυμόνας του Μαρινάκη, ο Αυγενάκης, επαγγελματική διαιτησία. Σωστά. Ας υποθέσουμε δημιουργείται πίνακας επαγγελματιών διαιτητών. Δεν θα είναι μέσα σε αυτούς ο Σιδηρόπουλος και ο Παπαπέτρου; Ποιος θα είναι ; Ο Καραντώνης;

Τώρα με τον ορισμό του Καμπάκοφ (κάτι Ατρόμητος- Απόλλων και Απόλλων Ατρόμητος έχει παίξει επί Κλάντεμπεργκ….) να δούμε στα ενδεχόμενα διαιτητικά εγκλήματα και τα πέναλτι που δίνει για ΠΛΑΚΑ ποιος θα την πληρώσει…

ΥΓ: Ειδικά με τους ξένους διαιτητές καλό θα ήταν ο Μπένετ στο πρώτο ντέρμπι του Ολυμπιακού να ορίσει τον επίσης ΞΕΝΟ διεθνή , τον Αυστριακό Λέχνερ που έπαιξε το Ναντ – Ολυμπιακός για να ξαναδεί μπροστά του τον Αβραάμ Παπαδόπουλο. Θα έχει πλάκα με την ξενομανία που έχει πιάσει ορισμένους….περίεργους. Εκεί να δούμε αν θα ζητάνε Έλληνα αντί για ξένο…  

Μοιραστείτε