Ο Γαλατσόπουλος προσπαθεί να μείνει στην προεδρία

  • By admin
  • August 31, 2022
  • 0

Ο Βαγγέλης Γαλατσόπουλος καταβάλλει προσπάθεια να κλείσει τα θέματα της ΕΡΤ και της Novibet…

«Τρέχει και δεν φθάνει» ο πρόεδρος του ΕΣΑΚΕ, μετά την προειδοποίηση παραγόντων ΚΑΕ περί κατάθεσης πρότασης μομφής… Ο Θεσσαλονικιός επιδιώκει άμεσα να έρθει σε επαφή με τον πρόεδρο της ΕΡΤ, κ Ζούλα, προκειμένου να συνεχιστεί για τα επόμενα χρόνια η συμφωνία των δύο πλευρών. Παράλληλα, προσπαθεί ν’ αντικαταστήσει τη Stoiximan με την Novibet.

Ο Γαλατσόπουλος και ο μαραθώνιος

Στη «σκιά» των όσων συνέβησαν στο τελευταίο διοικητικό συμβούλιο και υπό τον φόβο της καθαίρεσής του από την προεδρία, τη δεύτερη στην ιστορία του ΕΣΑΚΕ (Παπακαλιάτης), έχει ξεκινήσει τη διαδικασία συζητήσεων. Το μόνο πρόβλημα είναι ότι πρέπει να προσπεράσει και τις …τρικλοποδιές. Όλα αυτά και ακόμα περισσότερα είχαν αποκαλύψει οι Referees όλους αυτούς τους μήνες.

Το σενάριο που ακούγεται είναι να καθυστερήσουν οι συζητήσεις, έτσι ώστε να τεθεί εκ νέου το θέμα της αποπομπής του από την προεδρία της Λίγκας. Καθ’ ότι οι παράγοντες του Παναθηναϊκού θέλουν να προτείνουν τον Γιώργο Πανταζόπουλο για αντικαταστάτη του. Βέβαια και κάποιες άλλες ΚΑΕ κινούνται, ώστε να προτείνουν υποψήφιο. Ο Νίκος Μήλας, εν τέλει, δεν θα τεθεί υποψήφιος, διότι δεν αποτελεί επιθυμία του Βαγγέλη Λιόλιου…

Μοιραστείτε