Εκτός ο Φούφης από την ΟΔΚΕ – Στέλνονται οι πίνακες

  • By admin
  • August 31, 2022
  • 0

Ο Γιάννης Φούφης μένει εκτός πινάκων της ΟΔΚΕ, η Διοίκηση της οποίας είναι υποχρεωμένη σήμερα εκ του νόμου να τους αποστείλει στην ΕΟΚ…

Ο Θεσσαλονικιός δεν θα είναι στους πίνακες, που θ’ αποστείλει σήμερα Τετάρτη στην ΕΟΚ η Διοίκηση της Ομοσπονδίας Διαιτητών. Εκ του νόμου οι παράγοντες της ΟΔΚΕ είναι υποχρεωμένοι ν’ αποστείλουν μέχρι το βράδυ έγγραφο, σύμφωνα με το οποίο θα καταγράφουν τους ενεργούς και μη Referees για την αγωνιστική περίοδο 2022-23.

Ο Φούφης δεν θα συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες της ΟΔΚΕ

Δεδομένου ότι το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΟΚ δεν έχει λάβει επισήμως ουδεμία απόφαση στο εν λόγω θέμα, θεωρείται βέβαιο ότι ο Γιάννης Φούφης δεν θα συμπεριλαμβάνεται στους πίνακες. Ήτοι, δεν θα ορίζεται εκ μέρους των μελών της ΚΕΔ σε φιλικά παιχνίδια. Αν συμβεί, τότε η παρουσία του θα είναι παράνομη και καταχρηστική και ως εκ τούτου, μπορεί να προσφύγει όποιος έχει έννομο συμφέρον.

Αυτό, βέβαια, δεν σημαίνει ότι μέχρι την έναρξη της Basket League δεν μπορεί ν’ αλλάξει η απόφαση αν βέβαια:

  • Συναινέσει η Διοίκηση της ΟΔΚΕ…
  • Λάβει απόφαση το ΔΣ της ΕΟΚ…

Να θυμίσουμε ότι σε συζήτηση που διεξήχθη στην Λουμπλιάνα μεταξύ των διεθνών Διαιτητών έγινε σαφές ότι επήλθε η συμφωνία μεταξύ των Λιόλιου, Φούφη, με παρέμβαση του προέδρου της ΚΕΔ, Νίκου Πιτσίλκα. Όπως αποκάλυψαν, άλλωστε, οι Referees.   

Μοιραστείτε