Οι απώλειες στη Διαιτησία και ο προβληματισμός στην SL2

  • By admin
  • August 28, 2022
  • 0

Η Διαιτησία έχει απώλειες, καθώς έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πουναρτζής του συνδέσμου Θεσσαλονίκης…

Πολλές και δυσαναπλήρωτες απώλειες-δυστυχώς- στον χώρο της διαιτησίας τις τελευταίες μέρες .

Οι απώλειες στο χώρο της Διαιτησίας

Έφυγε από τη ζωή ο Γιώργος Πουναρτζής του ΣΔΠ Θεσσαλονίκης. Παλαίμαχος της Α΄ εθνικής με σπουδαία ντέρμπι στο ενεργητικό του, κυρίως του τέως ΠΟΚ, καθώς στην εποχή του υπήρχε εντοπιότητα.

Επίσης πρόσφατα υπήρχε ο χαμός μιας ηγετικής φυσιογνωμίας του κλάδου. Απεβίωσε ο Θόδωρος Τσανακλίδης του ΣΔΠ Καβάλας, που μεσουράνησε στα γήπεδα την δεκαετία του 1970 και ως διαιτητής FIFA.

Επίσης με αφορμή την απώλεια του Γιώργου Κουκουλάκη, πριν από έναν σχεδόν χρόνο ο ΣΔΠ Ηρακλείου ονόμασε την αίθουσα «Γιωργού Κουκουλάκη» σε ανάμνηση ενός από τους κορυφαίους διεθνείς διαιτητές.

Ένα ντόμινο έχει δημιουργηθεί στην super league 2. Περίμεναν οι ΠΑΕ την επιδότηση από το Στοίχημα και τα τηλεοπτικά μέσω ΕΤ, αλλά είναι στο …περίμενε. Από Γενάρη τους είπε ο Σταϊκούρας, οπότε όλα πάγωσαν!

Λογικό να είναι απλήρωτοι οι διαιτητές για κάποιες αγωνιστικές των play off και φυσικά λογικότατο να ξεκινήσουν τα σεμινάρια, να είναι έτοιμοι οι πίνακες κι όποτε….λύσει και ξεκινήσει το καράβι του πρωταθλήματος.

Γι΄ αυτό τον λόγο από την Κεντρική Επιτροπή Διαιτησίας της ΕΠΟ ανακοινώθηκαν οι ημερομηνίες και οι τοποθεσίες των σεμιναρίων των Διαιτητών/Βοηθών Διαιτητών/Παρατηρητών Διαιτησίας 2ης Κατηγορίας & των Διαιτητών Υπό Εξέλιξη Κατηγορίας 2 (Development) που θα  πραγματοποιηθούν ως κάτωθι.
  • 01-02/9/2022 στην Θεσσαλονίκη (Βορράς)
  • 07-08/9/2022 στην Κόρινθο (Νότος)

Οι  Παρατηρητές Διαιτησίας της 2ης Κατηγορίας θα συμμετάσχουν τη δεύτερη ημέρα κάθε σεμιναρίου (02/09 Θεσσαλονίκη και 08/09 Κόρινθο αντίστοιχα).

Από την άλλη πλευρά ποιο πρωτάθλημα να ξεκινήσει στην δεύτερη τη τάξει λίγκα; Εδώ η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού δεν έδωσε άδεια συμμετοχής στον πάλαι ποτέ Ηρακλή (Τριγλία) και την Ξάνθη! Και περιμένουν τη Δευτέρα στην αναψηλάφηση των υποθέσεων μήπως κερδίσουν στις εφέσεις. 

Μοιραστείτε