Η Welch έγινε στόχος μισογυνιστικών σχολίων

  • By admin
  • August 24, 2022
  • 0

Η Rebecca Welch άκουσε λίγους οπαδούς της Lincoln City να την κακοποιούν λεκτικά στο ματς με την Peterborough United…

Έρευνα διεξάγει ο σύλλογος Lincoln City μετά την άθλια συμπεριφορά προς το πρόσωπο της Διαιτητού. Ο διευθύνων σύμβουλος, Liam Scully, επιβεβαίωσε ότι η Welch υπέστη κακοποίηση από μια μειονότητα της ομάδας. Και επαίνεσε τη συντριπτική πλειονότητα των περίπου 1.700 φίλων που ταξίδεψαν στο Cambridgeshire για το παιχνίδι.

Η Welch και η απαράδεκτη στάση οπαδών

«Θα ήθελα να ζητήσω συγγνώμη για τη στάση τους και να επαναλάβω τη δέσμευσή μας για την ανακάλυψη των υπευθύνων», τόνισε χαρακτηριστικά.

Αυτό το περιστατικό σημειώθηκε καθώς οι γυναίκες του Lincoln City άνοιξαν τη σεζόν τους παίζοντας σε ένα σπίτι μπροστά σε περισσότερους από 1.000 θαυμαστές εναντίον της Doncaster Rovers Belles.

Η 38χρονη Αγγλίδα Referee δεν είναι άγνωστη, δεδομένου ότι κατά τη διάρκεια της προπερασμένης αγωνιστικής περιόδου ήταν η πρώτη γυναίκα που σφύριξε για αγώνα της αγγλικής Football League (Harrogate Town – Port Vale).

Έγινε διαιτητής ποδοσφαίρου το 2010, ωστόσο, είχε παίξει μπάλα σε νεαρή. Έχει διαιτητεύσει σε αγώνες στη Super League Γυναικών, ενώ σφύριξε στους τελικούς του Κυπέλλου Αγγλίας Γυναικών το 2017 και το 2020. Πριν από ένα χρόνο προστέθηκε στη λίστα των Διαιτητών της UEFA, μαζί με την Γαλλίδα, Stéphanie Frappart και την Γερμανίδα, Bibiana Steinhaus.

Μοιραστείτε