Ζαμπαλάς και VAR έσωσαν την παρτίδα

  • By admin
  • August 20, 2022
  • 0

Αυτόματα ο Ζαμπαλάς από το VAR συνέστησε στον Περράκη να ξαναδεί τη φάση…

Πρεμιέρα την Παρασκευή στην λίγκα, με μοναδικό θέαμα και πολλά γκολ στο Βόλος- Τρίπολη. Αρκετές φάσεις 6 γκολ, 7 κίτρινες (4-3) ήταν το καλύτερο ορεκτικό. Πολύ καλά πήγε ο Περράκης από την Αθήνα σε ένα ματς που ήταν για γερά διαιτητικά πνευμόνια, λόγω των πολλών γρήγορων εκδηλώσεων στην επίθεση εκατέρωθεν των ομάδων και του ρυθμού του αγώνα.

Ο Ζαμπαλάς συνέστησε στον Περράκη να ξαναδεί τη φάση

Απλά η καλή αγωνιστική μέρα –όπως προδιαγραφόταν- θα γινόταν ΚΑΚΗ, αν δεν μετρούσε το πρώτο γκολ της αναμέτρησης. Στο 27΄ο Μπερτόγλιο με κάθετη πάσα  έβγαλε τον Μπενίτο απέναντι από τον Κλέιμαν και ο Ισπανός επιθετικός έκανε το 0-1. Η φάση ήταν δύσκολη, ο βοηθός (Μπούξμπαουμ) έκανε αυτό που ΕΙΔΕ. Δηλαδή,  σήκωσε τη σημαία για οφσάιντ. Αυτόματα ο Ζαμπαλάς από το VAR συνέστησε στον Περράκη να ξαναδεί τη φάση, όπως κι έγινε και τελικά το γκολ μέτρησε για να αποκατασταθεί η τάξη κι η δικαιοσύνη.

Στα υπέρ του διαιτητή που δεν δίστασε να κρατήσει 9 λεπτά καθυστερήσεων (ο Αστέρας ισοφάρισε στο 97΄) αποδεικνύοντας πως οι διαιτητές έχουν λάβει σαφέστατες εντολές να παίζεται περισσότερες χρόνο «καθαρού» χρόνου αγώνα. 

Μοιραστείτε