Η απουσία της ΟΔΠΕ και τα χαράτσια…

  • By admin
  • August 19, 2022
  • 0

Η ΟΔΠΕ απουσιάζει εκκωφαντικά αφού έχασε το δικαίωμα ψήφου στην ΓΣ της ΕΠΟ

Η Γενική Συνέλευση της ΕΠΟ- εκείνη κατά την οποία αναδείχθηκε πρόεδρος ο Τάκης Μπαλτάκος- δεν εκπροσωπήθηκε ΠΟΤΕ από την οργανωμένη διαιτησία. Πραγματοποιήθηκε ερήμην της ΕΠΟ και έτσι χάθηκε η ευκαιρία να υπαχθεί το σώμα στην ολιστική μελέτη με όλα τα θετικά παρελκόμενα.

Η ΟΔΠΕ απώλεσε την ψήφο στην ΓΣ της Ομοσπονδίας

Δηλαδή, να έχει δικαίωμα μίας ψήφου η ΟΔΠΕ στην ΓΣ της Ομοσπονδίας, αλλά και να αποτιναχθούν ένα σωρό βάρη από τους διαιτητές.

Για παράδειγμα ΠΟΥΘΕΝΑ διεθνώς δεν ισχύει να πληρώνει ο διαιτητής το σήμα της κατηγορίας του, να δίνει ποσοστά και γενικότερα να πληρώνει χαράτσια για να αγωνίζεται.

Αν επίσης προσθέσουμε τις ληξιπρόθεσμες αμοιβές των διαιτητών, τότε εύκολα καταλαβαίνει κάποιος πως οι ρέφερις γίνονται από πάνω και δανειστές αφού βάζουν χρήματα προκαταβολικώς από την τσέπη τους.

Οπότε τελικά ισχύει η απόφαση της ανώτατης επιτροπής της ομοσπονδίας που πάρθηκε περίπου τον Απρίλιο για τα χρήματα που πρέπει να ….συνδράμουν (συνδρομές λέγονται) οι διαιτητές στις ενώσεις τους.

Ανεξάρτητα από τα εισπραχθέντα ποσά , ένας διαιτητής 0όπως αποφασίστηκε επί θητείας Κλάντεμπεργκ- πρέπει να καταβάλλει τα εξής ανώτατα ποσά:

1500 Ευρώ αν πρόκειται για διεθνή, 1.000 Ευρώ αν είναι διεθνής βοηθός, 500 Ευρώ ο διεθνής παρατηρητής,  1,250 Ευρώ ο διαιτητής της super league, 750 o βοηθός της κατηγορίας ,  500 Ευρώ ο παρατηρητής, στην super league 2 , ο διαιτητής 700 Ευρώ, 300 ο βοηθός 150 ο παρατηρητής και στην 3η κατηγορία 120 Ευρώ ο διαιτητής, 60 Ευρώ ο βοηθός, 60 Ευρώ ο παρατηρητής.

Για τα τοπικά ισχύει το ποσοστό που έχει ορίσει κάθε Ένωση για τους αγώνες της. 

Μοιραστείτε