Έτσι θα σπάσει η συμμαχία…

  • By admin
  • August 19, 2022
  • 0

Ολοκληρώθηκαν τα αγωνιστικά τεστ στην Βέροια παρουσία του Bennet, για τους διαιτητές της μεγάλης κατηγορία στην Βέροια…

Έλαβαν μέρος 34 διαιτητές και βοηθοί και έγιναν ασκήσει επί….χάρτου , με μπάλα στον αγωνιστικό χώρο ώστε να δει τα δείγματα συνεργασίας τους ο νέος αρχιδιαιτητής.

Η συμμαχία έτσι θα σπάσει

Αρχίζει και το πρωτάθλημα της μεγάλης κατηγορίας! Εκεί οι ορισμοί αποτελούνται (σε διαιτητές) αποκλειστικά από τους πίνακες του ….Κλάντεμπεργκ. Να δούμε που και σε ποιόν θα απευθύνονται οι διαμαρτυρίες των ΠΑΕ στο πρώτο φαλτσοσφύριγμα, είτε σε αλλοίωση αποτελέσματος.

Παρά τις απειλές και τις κραυγές το πρωτάθλημα στην λίγκα 1 ξεκίνησε. Στην λίγκα 2 που οι τόνοι είναι πιο χαμηλοί, κανείς δεν ξέρει τι γίνεται. Όπως είχε πει και ο Λεωνίδας Λεουτσάκος δεν έχουν μαντήλι να κλάψουν.

Λένε και εικάζουν κάποιοι «παλιοί» πως η συμμαχία της λίγκας γύρω από τον Κλάντεμπεργκ θα σπάσει στο πρώτο ανάποδο σφυριγμα. Όπως είχε γίνει η συμμαχία των 10 στην ΕΠΑΕ και στο φάουλ του Στεφανόπουλου που μετατράπηκε σε πέναλτι στο ΠΑΟ- Πανηλειακός (ανατροπή Βαζέχα εκτός περιοχής) στο ΟΑΚΑ διαλύθηκαν όλα από την πρεμιέρα.

 Στην Ομοσπονδία διαιτητών τα πάντα είναι ήρεμα. Μέχρι να αρχίσουν πάλι να βγαίνουν κάποιοι «μαϊντανοί» σε τηλεοπτικές εκπομπές….

Τον 15Αυγουστο ο Πύργος ήταν σα να είχε σεμινάριο διαιτησίας… Στο Παλαιοχώρι ο δήμαρχος Πηνειού και παλιός διεθνής Ανδρέας Μαρίνος, στην Κυανή Ακτή (του Πύργου) και ο επίσης διεθνής Αποστόλης Κολόκας.

Πιο κει ο Παύλος Κωσταντινίδης του Πειραιά, ο Γιώργος Αστερής από την Πάτρα, αλλά φυσικά και ο πρόεδρος του δημοτικού Συμβουλίου Σπύρος Βασιλείου, παλαίμαχος Α΄ εθνικής, στην Σπιάτζα. Πιο πριν, στην Πάτρα ήταν ο Παύλος Παπίλιας, ο Θοδωρής Κεφαλάς στην Κορινθία και γενικά η Πελοπόννησος είχε την τιμητική της.
Μοιραστείτε