Άλλους Διαιτητές θέλουν η ΕΠΟ και η Super League

  • By admin
  • August 19, 2022
  • 0

Άλλους Διαιτητές θέλει η ΕΠΟ κι άλλους η Super League ανέφερε ο Γιάννης Σταυρίδης…

Ο πρώην διεθνής διαιτητής μίλησε για την ελληνική διαιτησία, την κόντρα που υπάρχει μεταξύ ΕΠΟ και Superleague 1 αλλά και την τεχνολογία του VAR. Αναλυτικά τα όσα δήλωσε στο Metropolis 95.5:

Η Superleague 1, θέλει άλλα ονόματα και η ΕΠΟ άλλα ονόματα. Έχουμε αξιόλογους πρώην διαιτητές που μπορούν να βοηθήσουν στην αναβάθμιση, σε κάθε ένωση δεν υπάρχουν πάνω από 3-4 άτομα από Έλληνες διαιτητές οι οποίοι χρειάζονται στήριξη και θα χρειαστεί να φέρνουμε κάθε αγωνιστική διαιτητή από το εξωτερικό. Θα πρέπει να έχουμε και επαγγελματική διαιτησία.

Ο κύριος κλάτενμπεργκ ήρθε μετά βαΐων και κλάδων και πολλά χρήματα, τα οποία θα μπορούσαν να αξιοποιηθούν με άλλον τρόπο αλλά βλέπω να υπάρχει μία κόντρα μελλοντικά με τον ίδιο και τον κύριο Μπένετ. Υπάρχει μία ταύτιση απόψεων μεταξύ τους, γιατί είναι από την ίδια σχολή.

Το VAR διακρίνει έναν ικανό διαιτητή από έναν ανίκανο. Αν δείτε αγώνες στο εξωτερικό θα δείτε τις διαφορές στη χρήση του VAR, γιατί στην Ελλάδα το έχουμε παρεξηγήσει. Σε 10 χρόνια δεν θα υπάρχουν διαιτητές, αλλά ρομπότ. Το θέμα είναι ποιος θα χειρίζεται την τεχνολογία.

Μοιραστείτε