Η Nike Vision δίπλα στους διεθνείς

  • By admin
  • August 18, 2022
  • 0

Η Nike Vision, η σειρά αθλητικών γυαλιών της Nike, έφτασε στην Ελλάδα και ήδη έχει ταρακουνήσει τον κόσμο του αθλητισμού…

Στο πλαίσιο της χορηγικής συνεργασίας ενόψει του Eurobasket 2022, η εταιρεία  προσέφερε σε όλο το team της Εθνικής Eλλάδας προϊόντα της Nike Vision.

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο, ο Θανάσης Αντετοκούνμπο, ο Γιαννούλης Λαρεντζάκης, ο Γιώργος Παπαγιάννης, ο Νικ Καλάθης, ο Νίκος Ζήσης, ο Δημήτρης Μωραΐτης, ο Γιάννης Κουζέλογλου και ο head coach Δημήτρης Ιτούδης πρόβαραν γυαλιά από την performance και την lifestyle κατηγορία.

giannis glass1

Η Nike Vision εύχεται καλή επιτυχία στην επίσημη αγαπημένη

Η  Nike Vision έχει δώσει ιδιαίτερο βάρος στην τεχνολογία των αθλητικών γυαλιών, όλα τα σχέδια είναι προσαρμοσμένα στις ανάγκες των αθλητών, όπως επίσης και στο lifestyle κομμάτι, ενώ το σχεδιαστικό τμήμα το έχει αναλάβει εξιδεικευμένο προσωπικό στην Αμερική και στην Ιταλία που στο portfolio τους ανήκουν τα μεγαλύτερα brands γυαλιών σε όλο τον κόσμο.

Η Nike Vision εύχεται καλή επιτυχία στην ‘’επίσημη αγαπημένη’’ εθνική μπάσκετ.  Let’s do it!

Τα γυαλιά της Nike Vision διανέμονται στην Ελλάδα και την Κύπρο από την εταιρία ΣΠΟΣΑ ΕΠΕ, Λεωφ. Βουλιαγμένης 43, Γλυφάδα, και θα τα βρείτε ήδη στην ελληνική αγορά σε μαγαζιά  με αθλητικά είδη  που βρίσκονται είτε εκτός και εντός εμπορικών καταστημάτων καθώς και στα retail μαγαζιά της Nike.

Για περισσότερες πληροφορίες επικοινωνήστε εδώ: τηλ. επικοινωνίας 210-9626005, 210-9646236.

Μοιραστείτε