Η FIFA πλέκει το εγκώμιο Μπαλτάκου

  • By admin
  • August 3, 2022
  • 0

Η FIFA μιλάει για κολακευτικά λόγια για τον πρόεδρο της ΕΠΟ…

Εκλογές έχει το 2023 η UEFA και στο πλαίσιο αυτό ο Τσεφερίν έχει ξεκινήσει συναντήσει με προέδρους Ομοσπονδιών. Μέσα σε αυτές ήταν και η προγραμματισμένη  με τον επικεφαλής της ΕΠΟ κ. Τάκη Μπαλτάκο, για την οποία η Ευρωπαϊκή ομοσπονδία του πλέκει το εγκώμιο παραθέτοντας και το….βιογραφικό του:

«Οι συνομιλίες, που πραγματοποιήθηκαν στο Λονδίνο, ακολούθησαν την εκλογή του Μπαλτάκου ως προέδρου της ΕΠΟ με διετή θητεία τον Ιούνιο. Οι συζητήσεις επικεντρώθηκαν στο όραμα του Μπαλτάκου, που ανακοινώθηκε μετά την εκλογή του, να ενισχύσει τον ρόλο της ΕΠΟ στο ελληνικό ποδόσφαιρο και να ενισχύσει τις δομές του οργανισμού για το μέλλον.

Ο πρόεδρος της UEFA ενημερώθηκε επίσης για την προσπάθεια της ΕΠΟ για ενίσχυση της εθνικής ομάδας, τις δραστηριότητες ανάπτυξης της βάσης στην Ελλάδα και τη δημιουργία κέντρου και γραφείων εθνικής ομάδας.

O Mπαλτάκος είναι ειδικευμένος δικηγόρος που έχει ασχοληθεί πολλά χρόνια με τον αθλητισμό στην Ελλάδα. Διατέλεσε νομικός της επαγγελματικής ποδοσφαιρικής λίγκας, αντιπρόεδρος της ΠΑΕ Παναθηναϊκός και γενικός γραμματέας της ελληνικής κυβέρνησης».  

Μοιραστείτε