Οικονομικό αδιέξοδο Αυγενάκη – Super League 2

  • By admin
  • August 1, 2022
  • 0

Οι συζητήσεις Αυγενάκη – Super Legue 2 κράτησαν ώρα, αλλά επήλθε αδιέξοδο…

Ο αρμόδιος για θέματα Αθλητισμού ξεκαθάρισε, πως την δεδομένη στιγμή το Στοίχημα δεν έχει πιάσει τους επιδιωκόμενους στόχους κι έτσι υπάρχει η προκαταβολή που είχαν λάβει από τον μήνα Μάϊο. Για τηλεοπτικά επεσήμανε πως η Κρατική Τηλεόραση θα μπορέσει να εκταμιεύσει χρήματα, ωστόσο, αυτό και για τις δύο περιπτώσεις θα γίνει με εκκαθάριση μέχρι τις 31 Δεκεμβρίου…

Η συνάντηση Αυγενάκη – Super League 2 δεν έφερε αποτέλεσμα

Αυτή η κατάσταση, βάζει αρκετά βαρίδια στην διοργανώτρια με τον επικεφαλής, Λεωνίδα Λεωτσάκο, να ξεκινάει συναντήσεις και διαπραγματεύσεις με την ΕΤ ώστε να λάβει έστω το τηλεοπτικό bonus που έχει συμφωνηθεί.

Στην ίδια μοίρα ήταν πάνω κάτω μπάσκετ και βόλεϊ. Και εκεί τα περιθώρια που δόθηκαν για να μπουν χρήματα στα ταμεία οδηγούν στον μήνα….Δεκέμβριο, κι αυτό δεν είναι τυχαία.

Είναι κυβερνητική ντιρεκτίβα, να δοθούν χρήματα σε ευπαθείς οικονομικά ομάδες, σε διάφορα επιδοτούμενα προγράμματα (fuel pass  , επίδομα ρεύματος κ.τ.λ) και γενικότερα να υπάρξει κοινωνική οικονομική πολιτική, «αφήνοντας πίσω» τα κομμάτια του Αθλητισμού.

  Από την Τρίτη θα ξεκινήσουν συσκέψεις στην super league για να παρθούν αποφάσεις και να γίνει γνωστή η κατάσταση σε όλους τους εκπροσώπους των ομάδων.

Μοιραστείτε