Η Super League 2 στον Αυγενάκη

  • By admin
  • July 31, 2022
  • 0

Η Super League 2 θα έχει αύριο Δευτέρα συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού για τα άδεια ταμεία…

To καμπανάκι του κινδύνου θα κτυπήσουν στον Υφυπουργό Αθλητισμού το μεσημέρι της Δευτέρας εκπρόσωποι της super league 2, πρωτοστατούντος του Λεωνίδα Λεουτσάκου, για την έναρξη του πρωταθλήματος του συνεταιρισμού.

avgenakis
Η Super League 2 στον Αυγενάκη

Με ομόφωνη απόφαση της η λίγκα, αποφάσισε πως δεν δύνανται οι ΠΑΕ να ξεκινήσουν πρωτάθλημα, όσο τα ταμεία είναι άδεια και περιμένουν τόσο την εξασφάλιση ποσοστού από το Στοίχημα, όσο και την τηλεοπτική χορηγία από την κρατική τηλεόραση που θα μεταδίδει τους αγώνες της διοργάνωσης.

Η Super League 2 στον Αυγενάκη

Το θέμα, φυσικά αφορά στην συμφωνία που θα γίνει μεταξύ των δύο πλευρών, αλλά αυτό που καίει περισσότερο είναι ο χρονικός ορίζοντας που θα θέσει ο κ. Αυγενάκης για να εκταμιευτούν τα χρήματα, ώστε να υπάρξει οικονομική ανάσα.

Την λίγκα θα εκπροσωπήσει ο πρόεδρός της κ. Λεουτσάκος, ο αντιπρόεδρος κ. Σταμούλης , οι παράγοντες κ.κ. Ροκάκης, Παπακωνσταντίνου, Παπαδημητρίου και ένας εκπρόσωπος του ΠΣΑΠ, καθώς ο σύνδεσμος των ποδοσφαιριστών αναγνωρίζει τα προβλήματα των ιδιοκτητών και συνδράμει στην προσπάθειά τους.

Μοιραστείτε