Η νέα ΚΕΔ και ο έλεγχος των ξένων

  • By admin
  • July 31, 2022
  • 0

Η νέα ΚΕΔ, οι ετοιμασίες που έρχονται, ο έλεγχος των ξένων και πολλές – πολλές ειδήσεις…

Δεν πήρε θέση η ΕΠΟ για την μη κλήση της στην κλήρωση της λίγκας. Απλά το προσπέρασαν. Πάντως είναι η πρώτη φορά που δεν καλείται εκπρόσωπος του ΚΟΡΥΦΑΙΟΥ θεσμικού ποδοσφαιρικού οργάνου από έναν συνεταιρισμό στον οποίο έχει ΠΑΡΑΧΩΡΗΣΕΙ το πρωτάθλημα! 

Μας είπε ο Θοδωρής Κεφαλάς: «Είχα καιρό να δω τέτοιο χειρουργό, όπως στο Καραϊσκάκης. Ο Πολωνός διηύθυνε το ματς και μοίραζε σαν …χαρτοκλέφτης την τράπουλα. Ας μην ξεχάσω. Ανέκαθεν  Πολωνοί και Ισραηλινοί ήταν κολλητοί».

refereesgr kefalas
O Θοδωρής Κεφαλάς

Ποιοι και γιατί υποστηρίζουν πως «όταν να γίνει επαγγελματική διαιτησία θα έχει αλλάξει ο Υφυπουργός άρα και τα πλάνα του;». Εύκολος γρίφος.

Τελικά όταν αποφασίσουν στην ΟΔΠΕ να πάρουν αποφάσεις για αλλαγές (Γενική Συνέλευση, εκλογές, κ.τ.λ) βλέπω το πρωτάθλημα να είναι στην μέση της σεζόν. Οπότε πάλι εκτός εξελίξεων θα βρίσκεται η διαιτησία.

Η νέα ΚΕΔ και οι κινήσεις που θα γίνουν

Δευτέρα αναμένεται να στείλει τα προτεινόμενα ονόματα για τη νέα ΚΕΔ ο Μπένετ. Έτσι την Τρίτη στην εκτελεστική επιτροπή της Ομοσπονδίας θα επικυρωθεί η νέα σύνθεσή της . Άλλο ένα τείχος γκρεμίστηκε!

Την κύρια ευθύνη ,πάντως, θα την έχουν οι Μπένετ, Καπελά και Στούχικ. Γι΄ αυτό θα είναι οι πιο καλά αμειβόμενοι. Μην πάει το μυαλό σας με μισθό Κλάντεμπεργκ. Έπεσε γενναίο ψαλίδι.
bennett refereesgr
Την κύρια ευθύνη θα την έχουν οι Μπένετ, Καπελά και Στούχικ

Το θετικό είναι πως οι τρεις αλλοδαποί παράγοντες της ΚΕΔ θα έχουν περισσότερη δουλειά. Διότι κατά δήλωση του επικεφαλής της ΕΠΟ Τ. Μπαλτάκου:

«Από την ερχόμενη αγωνιστική περίοδο οι αλλοδαποί διαιτητές που προσκαλούνται στην Ελλάδα θα ελέγχονται για την απόδοσή τους. Έτσι, εάν η απόδοσή τους είναι χαμηλού επιπέδου και υπάρχουν παράπονα των ομάδων, θα αποστέλλεται στην Ομοσπονδία τους και στην UEFA έκθεση συνοδευόμενη με τα video που τεκμηριώνουν τα λάθη τους». Σωστός.

Το σκέφτονταν στην ΕΠΟ, μαζί με την συγχαρητήρια επιστολή στον Άρη για την πρόκρισή του στην Ευρωπαϊκή πορεία του μέσω του Conference να έστελναν και στον Ολυμπιακό για «Καλή συνέχεια, ευόδωση των προσπαθειών , καλή πορεία στο Europa», αλλά τελικά ήταν επιφυλακτικοί μην θεωρούσαν ορισμένοι πως ήταν ειρωνικό.

Μοιραστείτε