Γιατί ο Μπαλτάκος δεν ανησυχεί από τη μείωση του ποσοστού

  • By admin
  • July 29, 2022
  • 0

Ο Τάκης Μπαλτάκος δεν έχει κανέναν λόγο να ανησυχεί. Το «γιατί» το εξηγούν οι Referees…

Τουναντίον, παρά τις εξαγγελίες του Λευτέρη Αυγενάκη (μείωση ποσοστού από τηλεοπτικά από 5% σε 1%) έχει κάθε λόγο να είναι απολύτως ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΜΕΝΟΣ. Απλά διότι, το διοικείν εστί και προβλέπειν και μέσα από διαδικασίες που ο ίδιος επιχείρησε κατάφερε τα έσοδα να είναι πολύ μεγαλύτερα απ’ ότι τον προκατόχων του!

Ο Μπαλτάκος παραμένει ήρεμος…

Ο επικεφαλής της ομοσπονδίας, αφού «χαρτογράφησε» τα οικονομικά στοιχεία και πήρε μια σειρά από πρωτοβουλίες, αποδείχθηκε πως έχει το….άγγιγμα του Μίδα. Από την υπόθεση των τηλεοπτικών, όντως η Ομοσπονδία θα χάσει περίπου 1,5 εκ. Ευρώ. Χρήματα που εφέτος θα εισπράξει και που θα πάνε από την επόμενη σεζόν στην επαγγελματική διαιτησία, ΑΝ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ συμφωνήσει και έχει λόγο σε αυτή η ΕΠΟ, η οποία πρέπει να αποδεχθεί το πλάνο ώστε να συναινέσει.

Από την άλλη πλευρά η ομοσπονδία κάνει γερό «μπάσιμο» συνεργασίας με Στοιχματική εταιρία και προχωράει άμεσα σε συμφωνία που θα τις επιφέρει τα διπλάσια χρήματα απ΄ αυτά που θα απωλέσει! Κοντά στα 3 εκ. ευρώ.

Ενώ παράλληλα υπάρχουν και άλλα ανταποδοτικά προγράμματα μέσω της ΓΓΑ τα οποία θα την ισχυροποιήσουν οικονομικά. Ας μην ξεχνάμε πως αν σε όλα τα παραπάνω προσθέσουμε και το γενναίο «ψαλίδι» στις αμοιβές των μελών της ΚΕΔ, τότε πραγματικά έχουμε την εικόνα της απόλυτης οικονομικής εξυγίανσης, για να μην πούμε της ευμάρειας…

Μοιραστείτε