Η Super League 2 μαζί με ΠΣΑΠ – Δευτέρα ραντεβού με Αυγενάκη

  • By admin
  • July 28, 2022
  • 0

Στο πλευρό της Super League 2 τάσσεται ο ΠΣΑΠ αναφορικά με τον οικονομικό βρόγχο που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός…

Αντάλλαξαν απόψεις τα προεδρεία της SL2 με τον Πανελλήνιο Σύνδεσμο Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών για τον οικονομικό βρόγχο που αντιμετωπίζει ο συνεταιρισμός. Η Λίγκα εκπροσωπήθηκε από τους κ.κ. Λεουτσάκο, Σταμούλη, Πρίτσα, Ροκάκη, Παπακωνσταντίνου, Νικολιδάκη, Παπαδημητρίου και Παλτόγλου.

Η Super League 2 μαζί με ΠΣΑΠ

Οι εκπρόσωποι των παικτών που αριθμούν σε 650 Έλληνες και 250 αλλοδαπούς, συμφώνησαν πως πρέπει να βρεθούν λύσεις στα οικονομικά έξοδα, προς όφελος των ΠΑΕ αλλά και των παικτών που θα αντιμετωπίσουν προβλήματα και συμφώνησαν σε κοινή γραμμή διαχείρισης των θεμάτων , αλλά και άμεσες κινήσεις προς το Υπουργείο Αθλητισμού, ώστε να εκταμιευτούν το   συντομότερο δυνατότητα χρήματα του ποσοστού που αναλογεί από το Στοίχημα και τα τηλεοπτικά συμβόλαια της Κρατικής Τηλεόρασης.

Στην συνέχεια προεδρεία ΠΣΑΠ και Λίγκας 2 είχαν τηλεδιάσκεψη με τον πρόεδρο και τον γραμματέα της ΕΠΟ κ.κ. Μπαλτάκο και Φιλιππούση , αντιστοίχως, όπου και κει βρήκαν κοινή γραμμή πλεύσης και κατανόησης εκ μέρους της Ομοσπονδίας.

Αργά το απόγευμα έγινε γνωστό πως ο Υφυπουργός Αθλητισμού κ. Αυγενάκης θα δεχθεί αντιπροσωπεία της λίγκας στο γραφείο του τη Δευτέρα στις 2:30.    

Μοιραστείτε