Η Μερίκα στη συνάντηση ΕΟΚ, ΟΔΚΕ – Τα αιτήματα της Διαιτησίας

  • By admin
  • July 26, 2022
  • 0

Η Τάνια Μερίκα θα εκπροσωπήσει τον χώρο των Κριτών στη συνάντηση της ΕΟΚ με την ΟΔΚΕ

Όλος ο χώρος της Διαιτησίας θα βρεθεί την προσεχή Πέμπτη το μεσημέρι στα γραφεία της ΕΟΚ, προκειμένου να συζητηθούν όλα τα θέματα. Είναι γεγονός ότι οι αυξήσεις που έγιναν πριν από λίγες εβδομάδες στους Διαιτητές και τους Κριτές των εθνικών κατηγοριών ήταν ελάχιστες. Τη στιγμή την οποία ο Βαγγέλης Λιόλιος:

  • Δεν τους αντιμετωπίζει ως επαίτες αλλά ως συνεργάτες, όπως ανέφερε χαρακτηριστικά…
  • Πέτυχε σε μόλις λίγους μήνες την αύξηση των εσόδων της ΕΟΚ κατά 100%…

Η Μερίκα κι οι Μπούσιας, Ελευθεριάδης στη συνάντηση

Στη συνάντηση θα παρευρεθούν από πλευράς της ΕΟΚ οι Λιόλιος, Χριστοδούλου, Σβερκούνος, από την ΟΔΚΕ οι Μπούσιας, Ελευθεριάδης και η Τάνια Μερίκα ως σύμβουλος της Ομοσπονδίας για το χώρο των Κριτών.

Το αιτήματα Διαιτητών και Κριτών εστιάζεται αφενός, στην περαιτέρω βελτίωση των οδοιπορικών όλων όσοι σφυρίζουν στις εθνικές κατηγορίες και αφετέρου, στην αύξηση των οδοιπορικών στις τοπικές ενώσεις αλλά και στην τήρηση του 0.18 ανά χιλιόμετρο στην Αττική.

Είναι αξιοσημείωτο ότι αυξήσεις έχουν να δουν στην τσέπη τους περίπου από το 2004-05!!! Και σκεφτείτε ότι η βενζίνη έχει διπλασιαστεί…  

Οι Referees αποκάλυψαν την πρόταση του ΣΕΔΚΑ προς την ΕΣΚΑ, που είναι ένα καλό σημείο εκκίνησης των συζητήσεων. Αλλά… Η αρχή έγινε στις εθνικές κατηγορίες, ωστόσο, οι Διαιτητές, Κριτές είναι οι «στυλοβάτες» των τοπικών κατηγοριών. Παράλληλα, ένα σημαντικό ζήτημα είναι και τα ανεξάρτητα πρωταθλήματα, καθ’ ότι οι Λιόλιος, Σβερκούνος επιθυμούν να τα εντάξουν στην Ομοσπονδία. Υπό την προϋπόθεση να καταβληθεί ένα αξιοσέβαστο ποσό…  

Μοιραστείτε