Το καλεντάρι του Bennett

  • By admin
  • July 25, 2022
  • 0

O S. Bennett θα επανεξετάσει την θητεία των Ελλήνων στην ΚΕΔ και προφανώς εκεί θα έχουμε αλλαγές σε όλα τα πρόσωπα…

Τα θέματα διαιτησίας εξελίχθηκαν όπως ακριβώς είχαν ζυγιστεί, υπολογιστεί και δρομολογηθεί από την ΕΠΟ. Ο νέος αρχιδιαιτητής και μάλιστα, ένας αντικαταστάτης του Κλάντεμπεργκ για τον οποίο ουδέν μεμπτό έχει (και να θέλει…) να καταλογίσει ο προκάτοχός τους καθώς ήταν ΔΙΚΗ του επιλογή, άμεσος συνεργάτης του και δεξί του χέρι στην ΚΕΔ.

Οι αποφάσεις Bennett για τη Διαιτησία

Οπότε όλα αυτή τη στιγμή είναι στον αέρα. Ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ, παρά τα λιβελογραφήματα της λίγκας , έχει το ….καρπούζι αλλά και το μαχαίρι. Είναι στην διακριτική του ευχέρεια, να αλλάζει από την κορυφή μέχρι τα νύχια όλους τους πίνακες που με πρεμούρα και βιασύνη συνέταξε ο Κλάντεμπεργκ, να κάνει μερικές αλλαγές ή, ακόμα να αφήσει ως έχουν τις λίστες και να πηγαίνουν οι ΠΑΕ σε κάθε κακή διαιτησία να διαμαρτύρονται στον…..έμμισθο υπάλληλό τους, καθώς ο Μαρκ προσελήφθη από την λίγκα.

Επίσης θα επανεξετάσει την θητεία των Ελλήνων στην ΚΕΔ και προφανώς εκεί θα έχουμε αλλαγές σε όλα τα πρόσωπα.

Το βέβαιο είναι πως ο Μπένετ μέχρι στιγμής δεν φαίνεται να βιάζεται. Δεν έχει λόγο, άλλωστε. Θα περιμένει να ολοκληρωθούν τα αγωνιστικά τεστ και θα διοργανώσει δύο επιμορφωτικά σεμινάρια.

Θα πραγματοποιηθούν μετά από τον 15Αύγουστο και πριν από την έναρξη του πρωταθλήματος σε Βόρεια και Νότια Ελλάδα. Στον Βορρά θα γίνει σε Θεσσαλονίκη ή, Βέροια και του Νότου στην Αθήνα.

Εκεί θα γνωρίσει σε διαιτητές και παρατηρητές όλη την επιτροπή, θα δώσει κατευθύνσεις και θα αναλύσει στους τι ακριβώς ζητάει από αυτούς.

Με δεδομένο πως ο ίδιος ήταν χειριστής των βίντεο που σχολίαζε ο Κλάντεμπεργκ γνωρίζει πολύ καλά τα λάθη των ρέφερις, την συνολική τους εικόνα, το πόσο βελτιώθηκαν ή, έμειναν στάσιμοι.

Όσο για την ΕΠΟ ανακουφίστηκε οικονομικά, καθώς οι απολαβές του είναι τουλάχιστον 40% λιγότερες απ΄ ότι του προκατόχου του.       

Μοιραστείτε