ΟΣΦΠ-ΠΑΟ: Φιλαράκια μέσω Κλάντεμπεργκ

  • By admin
  • July 21, 2022
  • 0

Μπορεί ο Κλάντεμπεργκ να ήταν …Άγγλος Ασθενής για τον Ολυμπιακό, ωστόσο, τώρα τον στηρίζει…

Είναι τουλάχιστον αστείο να δίνουν αγώνα επιβίωσης του Κλάντεμπεργκ αρκετές ΠΑΕ, εκ των οποίων με το ζόρι άντε 1-2 ομάδες της super league να ΜΗΝ έχουν εκδώσει ανακοινώσεις διαμαρτυρίας έως και λιβελλογραφήματα εναντίον του Μαρκ Κλάντεμπεργκ. Τον έχουν περάσει γενεές 14….

Ο Κλάντεμπεργκ και τα φιλαράκια του…

Επειδή τα γραπτά μένουν, στις 31 Αυγούστου του 2020 , ο Άγγλος ήταν….ασθενής, για την ΠΑΕ Ολυμπιακός. Με μακροσκελέστατη ανακοίνωση λίβελλο, ανέφερε μεταξύ των άλλων:

«Όλα στο φως κ. Κλάτενγμπεργκ, να λάμψει η αλήθεια και να λογοδοτήσετε για τις αποφάσεις σας. Να τονίσουμε μάλιστα στον κ. Κλάτενμπεργκ ότι σίγουρα δεν θα μας πει ποιος θα είναι ο προπονητής μας, αλλά ο Ολυμπιακός, ως η μεγαλύτερη -σε όλα τα επίπεδα- ελληνική ομάδα έχει άποψη για το ότι δεν πρέπει να είναι συνεργάτες του, αυτοί που χρεωκόπησαν την ελληνική διαιτησία και εν γένει το ελληνικό ποδόσφαιρο.

Περαιτέρω, επειδή ο κ. Κλάτενμπεργκ γνωρίζει ότι για να προσληφθεί πέρασε συνέντευξη και από εμάς, προφανώς και αντιλαμβάνεται ότι έχουμε λόγο για τις πράξεις του και τις επιλογές του όταν αναιρεί αυτά για τα οποία δεσμεύθηκε, δηλαδή να αλλάξει την ελληνική διαιτησία.

Ωστόσο, ακολουθώντας μία έτοιμη και ήδη αποτυχημένη συνταγή, το μόνο βέβαιο είναι ότι θα συνδέσει το όνομά του και την τύχη του με αυτούς που πλήγωσαν ανεπανόρθωτα το ελληνικό ποδόσφαιρο τα τελευταία χρόνια, οδηγούμενος με βεβαιότητα σε παταγώδη αποτυχία.

Αντί να μιλάτε δημοσίως συνεχώς κ. Κλάτενμπεργκ, πρέπει να δουλέψετε σκληρά και να κάνετε πράξη αυτά για τα οποία προσληφθήκατε με τις παχυλές αμοιβές σας και όχι να συνεχίσετε το «έργο» του εκδιωγμένου από το ελληνικό ποδόσφαιρο προκατόχου σας.

Σας καλούμε άμεσα να ανακαλέσετε την απόφασή σας για τους πέντε συνεργάτες του κ. Περέιρα άλλως σας καθιστούμε αποκλειστικά και προσωπικά υπεύθυνο για τις συνέπειες αυτής της μεθοδευμένης απόφασης στην ελληνική διαιτησία».

Ο Κλάντεμπεργκ τους άλλαξε, πήρε τίτλους, οι σχέσεις αποκαταστάθηκαν και πλέον δίνουν μάχη επιβίωσης του. Αλλά =ας πούμε= πως εδώ ο χρόνος «επούλωσε» τα τραλυματα. Δύο χρόνια –σχεδόν- πέρασαν από τότε.

Η ανακοίνωση του Παναθηναϊκού

Η περίπτωση του Παναθηναϊκού θεωρείται το …απαύγασμα της κωλοτούμπας. Στις 9 Γενάρη του έτους που διανύουμε ο ΠΑΟ γνωρίζει την ήττα από τον Βόλο με 3-1 με τους ανθρώπους του τριφυλλιού να έχουν παράπονα από τη διαιτησία του Ολλανδού διαιτητή Χίγκλερ. Τότε η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με επίσημη θέση της, τόνισε ότι ΑΠΟΣΥΡΕΙ την εμπιστοσύνη της στον πρόεδρο της ΚΕΔ, Μαρκ Κλάτενμπεργκ, καθώς τον θεώρησε υπεύθυνο για όσα συνέβησαν στο Πανθεσσαλικό, με τη φάση στην αποβολή του Σάντσεζ να την θεωρούν κορυφή του παγόβουνου της αδικίας.

Λίγο αργότερα, στις 2 Φεβρουαρίου, οι πράσινοι επανήθαν δριμύτεροι νε νέα ανακοίνωση μετά από διαφορετικό παιχνίδι, αυτό με τον ΟΦΗ:

«Μετά και τη σημερινή διαιτητική φαρσοκωμωδία στο Ηράκλειο, έγινε πλέον σαφές σε όλη τη φίλαθλη κοινή γνώμη της Ελλάδας ότι η ελληνική διαιτησία βρίσκεται στο ίδιο σημείο όπου την παρέλαβαν οι διεθνείς ομοσπονδίες. Δηλαδή στο απόλυτο μηδέν.

Ασχολούμαστε ξανά με τις διατεταγμένες υπηρεσίες των Καραντώνηδων, των Τζήλων, των Φωτιάδων, οι οποίοι αλλοιώνουν τα αποτελέσματα και τη βαθμολογία, καταστρέφοντας τη δουλειά των ποδοσφαιριστών, με την ανοχή, αν όχι τις ευλογίες, του αρχιδιαιτητή Κλάτενμπεργκ.

Δεδομένης της παρουσίας του VAR, το οποίο θα έπρεπε να διορθώνει και όχι να συμπληρώνει -όπως συμβαίνει πλέον στους αγώνες της Super League- τα λάθη των διαιτητών που βρίσκονται στον αγωνιστικό χώρο, τα πράγματα έχουν πλέον χειροτερέψει. Χρειάζεται πάλι να γίνουν αλλαγές εκ βάθρων, μήπως και επιτρέψουμε στους ποδοσφαιριστές να γίνουν οι πραγματικοί πρωταγωνιστές».

Φαίνεται πως οι αιώνιοι «αντίπαλοι» είναι το γήπεδο. Έξω από αυτό τους ενώνει ο….Μαρκ. Πως και γιατί….εκείνοι γνωρίζουν.

Μοιραστείτε