Στα χέρια του Bennett οι διαιτητικές λίστες

  • By admin
  • July 20, 2022
  • 0

Ο Stephen Bennett θα παραλάβει τις λίστες των Διαιτητών και θα λάβει τις τελικές αποφάσεις…

Την Παρασκευή αναμένεται να δοθεί η σκυτάλη του αρχιδιαιτητή και η …τελετή παράδοσης του φακέλου «διαιτησία» στον Stephen Bennett. Αν και αναμένεται να υπάρχουν τόνοι έντασης και στεντόρειες φωνές αντιπαράθεσεις το βέβαιο είναι πως ο αρχιδιαιτητής θα αλλάξει. Αλλά θα αλλάξει ΜΟΝΟΝ ΑΥΤΟΣ;

Ο Bennett αποφασίζει για τους Διαιτητές

Η ΕΠΟ δεν πρόκειται να ασχοληθεί με το ζήτημα των ονομάτων σε πίνακες διαιτητών, βοηθών, παρατηρητών, εκπαιδευτών. Ούτε καν με τους συνεργάτες του Μπένετ. Σύμφωνα , ωστόσο, με αποκλειστικές πληροφορίες του Referees.gr η Ομοσπονδία θα εξουσιοδοτήσει ΕΝ ΛΕΥΚΩ τον νέο επικεφαλής της ΚΕΔ να προχωρήσει σε οποιαδήποτε τύπου ΑΝΑΘΕΩΡΗΣΗ των πινάκων, ακόμα και των συνεργατών του, όπως εκείνος επιθυμεί.

Ας μην ξεχνάμε πως το κλειδί στην υπόθεση είναι πως ο νέος επικεφαλής της ΚΕΔ παρακολουθούσε ΠΟΛΥ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ απ΄ ότι ο Κλάντεμπεργκ τις επιδόσεις των διαιτητών.

Εκείνος επέλεγε τις επίμαχες φάσεις από τα βίντεο , ώστε να τις σχολιάζει ο νυν εκλεκτός της λίγκας, έκανε εισηγήσεις, διατηρούσε στατιστικά, έβλεπε τις βαθμολογίες των παρατηρητών και είχε μια πιο εμπεριστατωμένη εικόνα για τους διαιτητές. Για την διάρκεια της καλής τους απόδοσης, για τα λάθη τους, για την συχνή ή, όχι χρήση του VAR, για τις βαθμολογίες τους.

΄Αρα, λοιπόν, η ΕΠΟ έχει δύο πολύ σοβαρά επιχειρήματα. Πρώτον ότι βάζει στην θέση του Κλάντεμπεργκ έναν ικανότερο ….Κλάντεμπεργκ. Και δεύτερον και σημαντικότερο πως η αμοιβή του Stephen Bennett θα είναι αρκετά πιο χαμηλή (τουλάχιστον σε ποσοστό 35%) απ΄ ότι αυτή του –όπως όλα δείχνουν- προκατόχου του.   
Μοιραστείτε