Συντετριμμένος ο Γολέμης για την απώλεια του Κονδύλη

  • By admin
  • July 19, 2022
  • 0

Ο Αριστείδης Γολέμης, πρώην αντιπρόεδρος της ΕΟΚ, διατηρούσε στενή σχέση και συνεργασία με τον αείμνηστο, Γιώργο Κονδύλη…

Η απώλεια του Γιώργου Κονδύλη σκόρπισε θλίψη στον κόσμο του μπάσκετ, που βρέθηκε χθες Δευτέρα στο Κοιμητήριο Παπάγου για να τον «αποχαιρετήσει» και να εκφράσει την συμπαράσταση του στην σύζυγο του, Ιωάννα και τους γιούς του, Νότη και Άκη. Ένας απ’ αυτούς ήταν και ο πρώην αντιπρόεδρος της Ομοσπονδίας, Αριστείδης Γολέμης, καθώς τους συνέδεε μια μακρόχρονη φιλία.

Α. Γολέμης: Οφείλουμε στον Γιώργο ένα “ευχαριστώ”

«Ο Γιώργος ήταν ένας σημαντικός συνεργάτης και ένας εργάτης του ελληνικού μπάσκετ», ανέφερε ο κ. Γολέμης στους Referees και συνέχισε: «Ήταν, όμως, πρωτίστως ένας εξαιρετικός άνθρωπος, αφοσιωμένος στην αναβάθμιση του αθλήματος που υπηρετήσαμε και αγαπάμε. Η πολυεπίπεδη συνεργασία αλλά και σχέση μας από τα χρόνια του Παπάγου ήταν πάντα αγαστή και στηρίζονταν στον αλληλοσεβασμό και την εμπιστοσύνη.

Κοινός στόχος μας, άλλωστε, αποτέλεσε η προώθηση και ανάπτυξη του ελληνικού μπάσκετ, που επιτεύχθηκε με σύνεση και συναίνεση. Ο Γιώργος εργάστηκε αδιαλείπτως και με επιτυχία για το άθλημα. Του οφείλουμε ένα μεγάλο «ευχαριστώ» μέσα από την καρδιά μας για όσα πρόσφερε».

Μοιραστείτε