Παρασκευή κοντή γιορτή… για την ΕΠΟ

  • By admin
  • July 19, 2022
  • 0

Η ΕΠΟ θα συνεδριάσει την Παρασκευή για το θέμα επικύρωσης του αρχιδιαιτητή…

Ο Μπαλτάκος έχει προτείνει Μπένετ, ο Μαρινάκης και ακόμα 9 ΠΑΕ την παραμονή του Κλάντεμπεργκ. Ωστόσο η ΕΠΟ είναι όπως ακριβώς οι Γερμανοί στην μπάλα. Πως λέμε πως το ποδόσφαιρο είναι ένα άθλημα που παίζεται από δύο ομάδες και στο τέλος κερδίζει η Γερμανία; Κάπως έτσι στα θέματα διαιτησίας κερδίζει η ΕΠΟ.

Η ΕΠΟ ετοιμάζεται για τη συνεδρίαση

Ο νέος πρόεδρος της ΕΠΟ το είχε προβλέψει όλο αυτό. Αυτός είναι ο λόγος (κυρίως οικονομικός), που δεν ζήτησε να αντικαταστήσει τον Κλάτενμπεργκ με όποιον ….να ναι. . Το δεξί του χέρι επέλεξε. Τον άνθρωπο που ο ΙΔΙΟΣ ο Μαρκ τον έφερε στην χώρα μας.

Δεν γίνεται, λοιπόν,  να αμφισβητήσει ο Κλάντεμπεργκ τον Μπένετ. Όπως δεν γίνεται ΠΟΤΕ να αμφισβητήσει ως Δήμαρχο ο Μαρινάκης τον Μώραλη. Νομοτελειακά είναι αυτά. Απτά. Εύκολα. Αντιληπτά ακόμα και σε νηπιακό επίπεδο. 

Το  ζητούμενο είναι άλλο. Τι θα γίνει με τον Μπένετ; Θα αφήσει ίδιους πίνακες διαιτητών; Παρατηρητών; Εκπαιδευτών; Συνεργατών, ακόμα κι Ελλήνων;

Δεν γίνεται. Τα πάνω κάτω θα έρθουν. Γι΄ αυτό και τα τηλεφωνήματα της αγωνίας από πολλούς «πρόθυμους» γίνονται σε ρυθμό πολυβόλου. Ειδικά στην super league.

Μοιραστείτε