«Λουκέτο» στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Ηρακλείου

  • By admin
  • July 18, 2022
  • 0

Θα «κατεβάσει ρολά» το πρωτάθλημα του Ηρακλείου λόγω της μη εγγραφής των συλλόγων στο μητρώο της ΓΓΑ…  

Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Ηρακλείου, Νίκος Τζώρτζογλου, μιλώντας στο Metropolis 95,5 ανέφερε ότι «δυστυχώς το ποδόσφαιρο βουλιάζει εδώ και χρόνια από το γνωστό περιβάλλον και δεν χρειάζεται κανέναν υφυπουργό για να το βουλιάξει ακόμα περισσότερο. Ειδικά το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο που υπηρετώ εδώ και πολλά χρόνια πάει από το κακό στο χειρότερο βουλιάζει με τους παράγοντες του να έχουν πολλά προβλήματα και παράπονα από τον κ. Αυγενάκη.

Πρόβλημα στην ΕΠΣ Ηρακλείου

Δεν υπάρχει φως στο τούνελ. Το πείσμα και η επιμονή του κ. Αυγενάκη δεν βοηθάει σε τίποτα το ποδόσφαιρο. Οι πρόεδροι των Ενώσεων δεν λέμε όχι στο νοικοκύρεμα των σωματείων, αλλά όχι με αυτό τον βίαιο και σκληρό για ερασιτέχνες είναι άνθρωποι φουκαράδες και του μόχθου. Είναι αδύνατον αυτά που ζητάει να γίνουν, δεν είναι ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός όλοι.

Σκεφτείτε από τα 80 σωματεία στο Ηράκλειο μόνο οι μεγάλοι εντάχθηκαν στο Μητρώο. Πρέπει να μπει τάξη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο, αλλά όχι με αυτό τον εκβιαστικό τρόπο. Θέλεις Αυγενάκη να τιμωρήσεις τον Ερασιτέχνη, μην του δώσεις χρήματα. Άλλωστε, εσύ έχεις τον κουμπαρά, όμως μην του στερείς το δικαίωμα να αθλείται. Δηλαδή, ένα χωριό με 200 κατοίκους και μία ομάδα 1 5-20 παιδιών δεν μπορεί να έχει λογιστήριο και δικηγόρους για να τρέχουν υπηρεσίες με την πανδημία. Ποιος είσαι ρε Αυγενάκη για να εκβιάζεις;

Ο Αυγενάκης όταν μιλάει στους παράγοντες νομίζει ότι απέναντί του έχει παγωτατζήδες κι όχι ανθρώπους που γνωρίζουν από ποδόσφαιρο. Δεν υπάρχει καμία παράταση από τον Αυγενάκη. Θα πρέπει ο ίδιος να δείξει μεγαλύτερη ευαισθησία. Θα πρέπει να απλοποιήσει τις διαδικασίες. Εμείς ως ένωση Ηρακλείου αν συνεχίσει με αυτή τη στάση του ο υφυπουργός να βάλουμε λουκέτο στο ποδόσφαιρο και να κάνουμε ένα χριστουγεννιάτικο τουρνουά όλοι μαζί.Η μόνη μας ελπίδα είναι η UEFA και η FIFA που μας είχαν υποσχεθεί στην πρόσφατη γενική συνέλευση που έλαβε χώρα στην Αθήνα ότι θα κάνουν παρέμβαση για το ζήτημα, καθώς η Πολιτεία δεν μπορεί να επεμβαίνει και να θέτει όρους για το ποδόσφαιρο».

Μοιραστείτε