Εκπαιδευτές στο «μαγείρεμα»

  • By admin
  • July 18, 2022
  • 0

Εκπαιδευτές a priori δύο μέλη της ΚΕΔ της super league 1…

Η απουσία της οργανωμένης διαιτησίας από τη μία πλευρά και οι δημόσιες σχέσεις που είχαν κάποιοι με την ΕΠΟ από την άλλη, δημιούργησαν τραγελαφικές καταστάσεις στο «σύστημα» και στους πίνακες των εκπαιδευτών διαιτησίας.

Έχουμε, λοιπόn, a priori δύο μέλη της ΚΕΔ να είναι εκπαιδευτές διαιτητών της super league 1. Τον Νικολακόπουλο και τον Ιωσήφογλου , που είχε πιαστεί το χέρι τους να κρατάει σημαία βοηθού. Ούτε φιλικό μικτών ομάδων….ΟΤΕ –ΔΕΗ δεν έπαιξαν ως εν ενεργεία στην Α΄ εθνική! Κι, όμως, το όνομά τους φιγουράρει δίπλα σε αυτά του Γιώργου Μπίκα και του Κύρου Βασσάρα.

Αλλά ακόμα και αν οι βοηθοί της παλιάς Α΄ εθνικής έχουν δικαίωμα στο όνειρο, βλέπουμε με βάση της λίστες πως ο Μιχάλης Γαρεφαλλάκης από το Ηράκλειο με περισσότερα από 10 ντέρμπι αιωνίων στο ενεργητικό του, τοποθετήθηκε στην ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ εκπαιδευτών.

Αν, ωστόσο, τα μέλη της ΚΕΔ έχουν προνόμια, πως τοποθετήθηκε ο Καλύβας στην ΔΕΥΤΕΡΗ κατηγορία; Κεντρικό πρόσωπο στην ΚΕΔ επί σειρά ετών (είχε δεχθεί κι επίθεση από αγνώστους)  και είχε πέντε συναπτά έτη ως διαιτητής στην παλιά Α΄ εθνική. Και βρίσκεται μέσω των Ενώσεων εκπαιδευτής στην ίδια λίστα με την Ευγενία Κασκαντίρη!

Η μοναδική δικαιολογία περί εκπαιδευτών αφορά στον Γιώργο Κουκούλα. Με πολλά χρόνια διαιτησίας στην πλάτη του στα μεγάλα σαλόνια, τοποθετήθηκε ο Μυτιληνιός στην δεύτερη κατηγορία, μα υπάρχει το άλλοθι του γιού του ο οποίος έπαιξε στην λίγκα 1 και ανα πάσα στιγμή μπορεί να ξαναοριστεί οπότε θα υπήρχε ένα ηθικό ασυμβίβαστο.

Μοιραστείτε