Ο Έλληνας Διαιτητής που αναδιαρθρώνει εταιρίες

  • By admin
  • July 16, 2022
  • 0

Ο Διαιτητής ονομάζεται Μάνος Ξένος και έχει περάσει από μεγάλες εταιρίες, όπως τις Nestle Ελλάδας, Πετζετάκις, PwC, ΕΥ-Parthenon Canada.

Διαμένει στο Κάλγκαρι, στην Αλμπέρτα του Καναδά και εργάζεται στην ΕΥ-Parthenon. Σπούδασε στο ΠΑ.ΠΕΙ., πέρασε για τις στρατιωτικές υποχρεώσεις από Λαμία, Σάμο και  Αυλών και βρέθηκε στο Παρίσι για μετατυχιακά. Έστειλε το βιογραφικό του στη Renault έψαχνε και τον δέχθηκαν. «Με πλήρωναν μισθό να διαβάζω για όλα τα νέα μοντέλα αυτοκινήτων και να ταξιδεύω στις πίστες αγώνων αυτοκινήτων της Ευρώπης. Barcelona, Valencia, Le Mans, Silverstone, Donington Park, Nurburgring, Hockenheim κτλ.», ανέφερε χαρακτηριστικά στο emea. Το 2019 τον πλησίασε η PwC και το Το 2021 η EY-Parthenon για τον τομέα των αναδιαρθρώσεων.  

Έγινε Διαιτητής στο Κάλγκαρι

Για τη Διαιτησία ανέφερε ότι «ξεκίνησα το 2015 στο τοπικό πρωτάθλημα της πόλης του Κάλγκαρι και συνέχισα σε επαρχιακό επίπεδο με το πρωτάθλημα νέων και θερινά τουρνουά σε πόλεις της περιοχής. Με το Covid φυσικά όλα σταμάτησαν και τώρα σιγά σιγά αρχίζουμε πάλι. Φέτος έχω 4 τουρνουά σε διάφορες πόλεις του Καναδά και το τοπικό πρωτάθλημα νέων/νεανίδων.

Ως διαιτητής μαθαίνεις πολλά για τη διαχείριση κρίσεων και να λαμβάνεις αποφάσεις. Είσαι μόνος με 22 παίκτες, προπονητές, κοινό ν’ αναλύουν κάθε σου κίνηση και σφύριγμα…»

Μοιραστείτε