Ο Μποροβήλος άλλαξε τον ρου της διαιτητικής ιστορίας

  • By admin
  • July 13, 2022
  • 0

Ο Μποροβήλος αποχώρησε από την προεδρία της Super League 1 και κάποια πράγματα άλλαξαν άρδην…

Αυτό είναι πρωτάθλημα. Ξεκίνησε πριν να κυλήσει η μπάλα στο χορτάρι. Με ντέρμπι για τον αρχιδιασιτητή. Αν θα είναι ο Κλάντεμπεργκ που επιθυμεί ο Μαρινάκης ή, ο Μπένετ τον οποίο στηρίζει ο Μπαλτάκος.

Ο Μποροβήλος άλλαξε θέσεις και αντιλήψεις

Από εκεί και μετά,  πολλά άλλαξαν, με την αντικατάσταση Μποροβήλου στην προεδρία. Ακόμα και θέσεις και αντιλήψεις.

Ο Παναθηναϊκός για παράδειγμα που μέχρι τον τελικό του κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ είχε βάλει φουλ τη μουσική της γκρίνιας για τη διαιτησία, τώρα θέλει Κλάντεμπεργκ!

Στον Αστέρα έλεγαν: «Όπως μας έπαιζαν και παλιά οι διαιτητές, έτσι και τώρα δεν άλλαξε κάτι. Και στο κάτω κάτω ΜΙΑ φορά σε όλο το πρωτάθλημα μας όρισαν ξένο διαιτητή». Τώρα, όμως, είναι και η ομάδα της Τρίπολης στην συμμαχία του προέδρου.

Όσο για την ΕΠΟ η ….ντρίμπλα Μπένετ ήταν άψογη. Σου λένε στην ομοσπονδία «οικονομικός είναι, αθόρυβος και ήταν επιλογή του Κλάντεμπεργκ. Στενός του συνεργάτης, μάλιστα».

Το γεγονός ότι ανακοινώθηκαν πίνακες διαιτητών από τον Κλάντεμπεργκ, δεν σημαίνει απολύτως τίποτα. Οποιαδήποτε στιγμή «ανεβοκατεβαίνουν» διαιτητές.

Πίνακες ασανσέρ είναι. Έρχεται ο Μπένετ και τους αλλάζει. Άλλο θέμα αν τους πίνακες παρατηρητών τους είχε στάσιμους 3 χρόνια…

Οι διαμαρτυρίες, πάντως, εκ μέρους των Ενώσεων (εκτός από τις ΕΠΣ Ηρακλείου και Μακεδονίας) ήταν ήπιες. Δεν ασχολήθηκαν τόσο με τις λίστες διαιτητών και παρατηρητών. 

Στις ψηφοφορίες της ΕΠΟ τι ακριβώς θα γίνεται; Η Super League έχει μόνο τρεις ψήφους. Άρα να περιμένουμε….μεταγραφές από παράγοντες;

Το Σάββατο έμαθα έχει συμβούλιο η ΟΔΠΕ! Νωρίς το θυμήθηκαν. Εδώ καίγεται ο κόσμος γύρω από τη διαιτησία και θεσμική διαιτησία ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ !

Ο Παύλος Παπίλιας μέσω της σελίδας ευχαριστεί όσους συμπαραστάθηκαν στο βαρύ του πένθος για την απώλεια της συντρόφου του, από την επάρατη νόσο. Να είναι γερός, να έχει δύναμη κι υπομονή στις δύσκολες στιγμές. 

Μοιραστείτε