Οι νικητές και χαμένοι μη διεθνείς στην Basket League

  • By admin
  • July 11, 2022
  • 0

Οι μεγάλοι νικητές διπλασίασαν και υπερπολλαπλασίασαν τα παιχνίδια τους στην Basket League

Αρκετοί είναι κατά τη διάρκεια της αγωνιστικής περιόδου που μας πέρασε οι Διαιτητές που διπλασίασαν αλλά και υπερπολλαπλασίασαν τα παιχνίδια τους. Τα μέλη της ΚΕΔ φάνηκε ξεκάθαρα σε ποιους Referees στηρίζονται, όπως βέβαια κι αυτούς που δεν χρειάζονται στην κατηγορία.

Οι μεγάλοι νικητές που σφύριξαν ματς στην Basket League

Αναντίρρητα, ο μεγάλος νικητής είναι ο Γιώργος Κατραχούρας, ο οποίος σφύριξε σε 16 ματς έναντι μόλις 2 την περασμένη αγωνιστική περίοδο. Αλλά και ο συντοπίτης του, Γιάννης Μαλαμάς, ήταν ο μη διεθνής με τους περισσότερους αγώνες στην «πλάτη» του. Είκοσι αγώνες σφύριξε συνολικά έναντι μόλις 9 την περασμένη σεζόν.

Τρεις ακόμα ευτυχισμένοι Ρεφς είναι οι Γιάννης Τσιμπούρης (1-10), Νίκος Μηλαπίδης, ο οποίος έπαιξε σε 7 ματς αν και την προηγούμενη χρονιά είχε δώσει το παρών σε ένα και ο Μπακάλης (1-7). Ο Καρπάνος έπαιξε φέτος 12 φορές (από 3). Όπως και ο Παναγιώτης Σκαλτσης, ο οποίος έφθασε αισίως τα 5 ματς από μόλις 1 πέρσι. Πολλά ματς διεύθυνε και ο Αγραφιώτης (1-9), ενώ ο Λουλουδιάδης τα τετραπλασίασε (1-4). Στην ίδια καλή κατάσταση βρίσκεται και ο Χριστινάκης (0-4).

Καλά πήγαν και οι Γερακίνης (0-3), Παζώλης (0-2), ενώ ελαφριά ήταν η αύξηση για τον Μαγκλογιάννη (από 12 σε 17).

Ποιοι διπλασίασαν τα ματς

Οι «αδρανείς» την προηγούμενη σεζόν Δαρλαμήτσος (0-8), Κωνσταντίνοπουλος (0-3), Τσαχάκης (0-2) απέκτησαν ρόλο και πήραν τον χρόνο τους. Διπλασίασαν τα παιχνίδια τους οι Θεονάς (από 8 σε 17), Ζακεστίδης (από 3 σε 6), Κωνσταντινίδου (από 2 σε 4). Ίδιο αριθμό παιχνιδιών ή σχεδόν το ίδιο, διεύθυναν οι Σταματόπουλος (11-12), Καλδίρης (11), Πουρσανίδης (11) Τσώνος (10-9), Λόρτος (10-9)

Αντίθετα, «πάτωσαν» οι Παντελίδης (11-0), Ανδρικόπουλος (9-2) και Αναστόπουλος (9-3).  

Μοιραστείτε