Διαιτητές, Κριτές έμειναν 7 ώρες σε 3χ3! – Όλο το παρασκήνιο

  • By admin
  • July 11, 2022
  • 0

Οι Διαιτητές και Κριτές παρέμειναν για περισσότερες από 6 ώρες στο τουρνουά 3χ3 στον Πειραιά…

Έσπασε κάθε προηγούμενο η παραμονή των Ρεφς – Κριτών σε τουρνουά 3χ3. Το περασμένο Σάββατο η παρουσία τους στον Πειραιά κράτησε σχεδόν 7 ώρες!!! Εν ολίγοις, οι μεν πρώτοι θα λάβουν τον Οκτώβριο 4 ευρώ την ώρα και οι δε δεύτεροι 2 για την ενασχόλησή τους σε τουρνουά μπάσκετ…  Και μάλιστα, δεν τους προσφέρθηκε τίποτα περισσότερο από μπουκάλια νερό.

Διαιτητές – Κριτές έφυγαν από το γήπεδο στις 11 το βράδυ…

Την περασμένη Παρασκευή λόγω της απουσίας ομάδων πολλά παιχνίδια αναβλήθηκαν και μεταφέρθηκαν την επόμενη μέρα. Μόνο που δεν είχε προβλεφθεί η έντονη βροχόπτωση, που έπληξε και την Αττική. Οι Διαιτητές και κριτές βρέθηκαν στις 16.30 στην τοποθεσία που είχε προγραμματιστεί για τη διεξαγωγή του τουρνουά. Μισή ώρα αργότερα ξεκίνησε το event, μόνο που δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο τρόπο.

Η έντονη βροχή χάλασε τα σχέδια των διοργανωτών

Ύστερα από ένα μικρό χρονικό διάστημα άρχισε να βρέχει, ενώ παίκτρια της εθνικής ομάδας γλίστρησε στο πλαστικό τερέν του γηπέδου. Οι διοργανωτές αποφάσισαν να μεταφερθεί το τουρνουά στο κλειστό γυμναστήριο «Π. Σαλπέας», όπερ και εγένετο. Άπαντες πήραν τα αυτοκίνητά τους ή τα μηχανάκια και μετακινήθηκαν στο γήπεδο για να συνεχιστούν τα ματς.

Ως αποτέλεσμα ήταν Διαιτητές, Κριτές αλλά και οι παίκτες να αποχωρήσουν μετά τις 11 το βράδυ από την εκδήλωση. Καταταλαιπωρημένοι και δίχως, να τους παρέχουν το αυτονόητο: Μια μπανάνα ή ένα ισοτονικό ποσό…             

Μοιραστείτε