Η εμμονή του Μπαλτάκου με τα οικονομικά

Η επιμονή Μπαλτάκου για τον ορθολογισμό των οικονομικών στην ΕΠΟ είναι εμφανής…

Για την διαιτησία τα έχουμε πει. Δεν υπάρχει για τον πρόεδρο της ΕΠΟ θέμα Κλάντεμπεργκ ή οποιουδήποτε Κλάντεμπεργκ. Είναι θέμα ΤΑΜΕΙΟΥ ΕΠΟ! Ο λόγος που δεν δόθηκαν οι αμοιβές διαιτητών της super league έγκαιρα (αν και είχαν προπληρωθεί!) είναι πως στην τελική ευθεία πολλές ΠΑΕ αμφισβητούν ΠΡΩΤΑ το συμβόλαιο των ξένων εισαγόμενων της ΚΕΔ και ΚΑΤΟΠΙΝ το έργο τους.

Οι προθέσεις του Μπαλτάκου για τα οικονομικά

Η ΑΕΚ δεν τον επιθυμεί. Ο ΠΑΟΚ εξέδωσε ανακοίνωση εναντίον του μετά από τον τελικό του κυπέλλου. Ο Παναθηναϊκός έχει ξιφουλκήσει τρεις φορές εναντίον του σε ολόκληρη τη σεζόν. Ο Ατρόμητος έχει εγύρει επιφυλάξεις και δεν συμμετέχει στην αμοιβή του. Ο Αστέρας Τρίπολης έχει θέσει άλλους ορίζοντες: «Να προσλάβει η ΕΠΟ δύο γραμματείς γλωσσομαθείς να επικοινωνούν με την UEFA και να μας ορίζουν εκείνοι διαιτητές στα ντέρμπι».

Ο Τ. Μπαλτάκος δεν θέλει να πληρώνει τα σπασμένα της λίγκας για την αμοιβή Κλάντεμπεργκ. Κι επειδή κοιτάει και προσδοκά να νοικοκυρέψει το ταμείο της ΕΠΟ που είναι μείον, δεν έχει γίνει ο….sniper του Κλάντεμπεργκ.

Ισορροπία εσόδων και εξόδων

Μελετάει τα οικονομικά των δικηγόρων με τους οποίους συνεργάζεται η ΕΠΟ, τις συμβάσεις των υπαλλήλων, των δικαστικών, των προμηθειών, των εξόδων για την εθνική, οτιδήποτε έχει σχέση με την οικονομική πραγματικότητα.

Αν, δηλαδή, η Ομοσπονδία εισπράττει κάποια εκατομμύρια από τα ποσοστά μεταγραφών και μετά πρέπει να τα δίνει σε μία επιτροπή διαιτησίας που την αποφάσισε η λίγκα, δεν υπάρχει αντικειμενικά κάποιο σοβαρό έσοδο.

Το οικονομικό οργανόγραμμα φτιάχνεται ώστε να υπάρξουν , νέες διαφορετικές συμφωνίες σε οποιονδήποτε τομέα είτε φυσικό πρόσωπο ΛΗΓΟΥΝ οι συμβάσεις.

Μοιραστείτε